Aktywne Wpisy
pevka +83
Tak zwyczajnie po ludzku szkoda mi Boxdela. Sam jakoś do 20 roku życia byłem niedojrzały i popełniałem masę błędów, więc to że jako pełnoletnia osoba pisał takie głupie teksty do nieletnich nie powinno go po tylu latach skreślać, jeśli faktycznie dojrzał i nikogo nie skrzywdził. Nie jestem w stanie uwierzyć, że rzeczywiście jest pedo. Nie sądze też, że #!$%@? kogoś, że wiedział ale nie powiedział jest dobre. Fakt, prawnie powinien to zgłosić,
Mam 32 lat. Jestem ładna, zadbana. Zarabiam 60k miesięcznie w branży związanej z marketingiem. Cały czas spędzam przed komputerem. Jestem nieśmiała i nigdy nie byłam w związku.
Wymagania: wysportowany, umięśniony, wygadany, inteligentny, kulturalny, przystojny.
Mało jest takich chłopów, a szukam tylko takich.
Gdzie mogę poznać przystojnego chłopa?
#tinder #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Wymagania: wysportowany, umięśniony, wygadany, inteligentny, kulturalny, przystojny.
Mało jest takich chłopów, a szukam tylko takich.
Gdzie mogę poznać przystojnego chłopa?
#tinder #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Cześć, mam 18 lat i chyba muszę się wyżalić. Jestem w LO i strasznie prześladują mnie "problemy finansowe". Mam już dosyć #!$%@? za darmo w szkole. Jedyne co mam ze swojej nauki, to dobre oceny. Nie powiem, dostanie 5 z matmy gdy reszta klasy dostaje 2 jest całkiem niezłym uczuciem, ale co z tego skoro wiem, że wyjdę z tej szkoły i będę goły, a poza tym większość z tych ludzi to idioci. Ile tak można? To wszystko trwa już ponad dekadę, a końca nie widać, biorąc pod uwagę studia. Pasjonuje się programowaniem webowym, czytam, uczę się, lubię to. Mimo to chce iść na studia z programowaniem niezwiązane. Cały czas stoję przed wyborem pójścia na studia, czy na praktyki związane z moją pasją.
Mam dziewczynę, ma tyle samo lat co ja. Ona jest z dosyć biednego domu, ja z rodziny średnio zamożnej. Nie wymaga tego ode mnie, ale chciałbym ją zabrać na obiad, do kina, albo kupić od czasu do czasu bukiet róż.
Moim marzeniem jest 10 letnia Corsa. Naprawdę nie mam wygórowanych wymagań. Moje poczucie przygnębienia potęguje nauka wpojona przez matkę, czyli w skrócie "prawdziwy mężczyzna musi przynosić do domu pieniądze" i to, że rozwiodła się z ojcem przez jego niewydolność finansową, plus ciągłe powtarzanie razem z ojczymem, że mogę zrobić wszystko i jestem strasznie inteligentny. Być może to prawda, ale przez dwa wcześniejsze punkty czuję na sobie ogromną presję. Bardo kocham swoją dziewczynę i nie chce skończyć jak tata.
Jestem strasznie zmęczony życiem. Mam dni, w których myślę tylko i wyłącznie o pieniądzach. Nie chce ich dla siebie, mi do szczęścia nie są potrzebne. Chciałbym po prostu się o nie nie martwić. Mam wrażenie, że matka próbuje zrobić ze mnie mężczyznę, którego ona zawsze chciała mieć, ale nigdy nie zdołała tego dokonać.
#rodzina #toksycznamatka #gorzkiezale
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Komentarz usunięty przez autora
W soboty to ja bym chciał odpocząć od całotygodniowego #!$%@? od 8 do 15 + korepetycje/praca w domu i pouczyć się, bo matura w tym roku. Naprawdę poświęcam szkole dużo czasu. Mam same 4/5 z przedmiotów maturalnych. Męczy mnie to, że nic z tego nie mam. Poza tym nie mam jakiejś beznadziejnej sytuacji. W tym poście chodzi raczej o oczekiwania mojego środowiska i związana z
@teluch: Putas wyqrwiaj
Zaakceptował: Zkropkao_Na
I może to co napiszę to będzie niepopularna opinia, ale myślę że trzeba się przemęczyć. Liceum minęło, a jak poszedłem na studia to pieniądze zaczęły mnie same znajdować. A to zlecenie od znajomego
Zaakceptował: Asterling
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: pitolenie.
Nie kwestie finansowe stanowia o czyjejs meskosci. W ten sposób patrza na mezczyzn wylacznie materialistki.
Owszem, pieniadze sa wazne, ale tak samo zarabiac powinna ronwiez kobieta. Albo Twoja mama jest straszna maetrialistka, albo po prostu miedzy Twoimi rodzicami bylo wiecej problemow, o ktorych Ty
chyba 1 z 2 ci sie pomylily
...
xD
jak masz dobre oceny, to po co Ci korepetycje? Może sam powinieneś je dawać - Twoje problemy znikną? I co to za #!$%@? od 8 do 15? W szkole? No chyba nie xD
@AnonimoweMirkoWyznania: