Aktywne Wpisy
ravau +69
Ja to się zastanawiam, czy to się kiedyś skończy, promowanie par mieszanych na siłę i wszędzie. Trend od kilku lat narasta. Losowa reklama? Biała i nie biały.
Programowanie trwa.
Programowanie trwa.
#rdr2 Kurde no i tęsknie a minęło zaledwie kilka dni. Ten tytuł się wkradł w moje życie i po skończeniu tej podróży czuję pustkę. Niesamowita doświadczenie.
Polecam, kto chce przeżyć/odczuć coś podobnego.
#muzykazgier
Polecam, kto chce przeżyć/odczuć coś podobnego.
#muzykazgier
Coś w końcu trzeba napisać bo się dystanse przedawnią a tak troche głupio nic nie napisać o pierwszym 200 w życiu :D
Spóźniony o 20 minut spotkałem się z @Mortal84 resztę można przeczytać w jego wpisie ;D
Rozpisywać na temat samej trasy się nie będe bo w górach to ostatnimi czasy jestem zakochany i jak jest tylko okazja z kimś jechać to bez zastanowienia się zabiorę a że tak mi się to podoba to nawet nie wiem co opisywać :D Cała trasa z domu w góry i z powrotem wyszła by jakieś 180km ale Tomek powiedział że niewie czy w tym roku będzie jeszcze okazja na taki kilometrarz także jak chce zrobić jeszcze w tym roku 200 to On na moim miejscu dokręcił by te 20km, chyba najgorsze 20km mojego życia.. nie było jakoś specjalnie ciężko fizycznie bo wiedziałem że szarpać się już jakoś bardzo nie muszę, gorzej było z psychiką zrobiłem pętle po okolicy myślałem że wystarcz- nie wystarczyło zrobiłem tylko 10.. 190 na liczniku to aż głupio nie dokręcić tyle że każdy kilometr dłużył mi się coraz bardziej jechałem na siłe byle by dobić do tych 200, nienawidzę tego poczułem sie jak rok temu podczas robienia 100 i 150- jeżdżenie dla cyferek. Na ten moment tego jakoś specjalnie nie żałuję ale taka wymuszona 200 jakoś specjalnie mnie nie cieszy.
A jak tak teraz przeglądam zdjęcia to wiem że będę musiał zmienić w przyszłym sezonie szosę na "nową" (jeszcze sam nie wiem co to będzie) bo aktualną to raz że mam za małą ramę, dwa że mniejsza przednia zębatka ma 42z (osobiście sie na tym nie znam także nie wiem o ile lżej jest na tych kilku zębach mniej ale wszyscy wzdychają i współczują jak o się o tym dowiedzą) z tyłu też wesoło nie ma bo 6rz największa/najlżejsza ma ~28 i tak średnio ten zestaw nadaje się w góry, brak klamkomanetek też życia nie ułatwia, już mi zaczyna tego mojego klasyka brakować (╯︵╰,) Chyba jednak nie przerobie jej na ostre.
Statystyki:
Dystans: 32 km
Czas: ◷01:13:36
Średnie tempo: 2:19 min/km
Średnia prędkość: 25,79 km/h
Kalorie: 1133 kcal
Dystans: 40 km
Czas: ◷01:18:46
Średnie tempo: 1:58 min/km
Średnia prędkość: 30,37 km/h
Kalorie: 1907 kcal
W tym tygodniu to już 272km!
#rowerowyrownik #100km #200km
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
@Limon2g: Heh, wyżebrane do metra. Ale gratulacje za dołączenie do troszkę dłuższych dystansów.
@metaxy: 200,25 dokładnie 3 zdjęcia zrobiłem wszystkie niewyraźne ;d 300 planuje zrobić w doborowym towarzystwie ludzi którzy jeżdżą co roku Kraków-Warszawa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale wiadomo jak to z planami w tym roku miał być z większych górek żar a na 200 już nie liczyłem jakoś specjalnie ;D
@metaxy: 300 planuje zrobić w doborowym towarzystwie ludzi którzy jeżdżą co roku Kraków-Warszawa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Limon2g zapraszamy