Aktywne Wpisy

UWAGA! NAGRODY DO WYGRANIA - DOŁĄCZ DO WYZWANIA #orlenbikechallenge
Czołem Wykopowicze,
przychodzimy do Was z rowerowym wyzwaniem #orlenbikechallenge, które odbędzie się w okresie 19.04-19.05. Na czym polega:
Od 19.04 do 19.05 rejestrujecie swoje przejazdy rowerowe poprzez rowerowyrownik i dodatkowo oznaczacie tagiem #orlenbikechallenge.
Wyzwanie dzielimy na cztery etapy i po każdym z nich nagradzamy dwóch uczestników, którzy skompletują największą liczbę kilometrów oraz jedną osobę, która zamieści najciekawszy naszym zdaniem wpis oznaczony
Czołem Wykopowicze,
przychodzimy do Was z rowerowym wyzwaniem #orlenbikechallenge, które odbędzie się w okresie 19.04-19.05. Na czym polega:
Od 19.04 do 19.05 rejestrujecie swoje przejazdy rowerowe poprzez rowerowyrownik i dodatkowo oznaczacie tagiem #orlenbikechallenge.
Wyzwanie dzielimy na cztery etapy i po każdym z nich nagradzamy dwóch uczestników, którzy skompletują największą liczbę kilometrów oraz jedną osobę, która zamieści najciekawszy naszym zdaniem wpis oznaczony
źródło: post-1
Pobierz
spirityfree +15

#lodz #architektura #budownictwo #budowa #pociagi
źródło: comment_pCBjDEJAmGJh1yt5OQwpaQrLQHVQ6cSd.jpg
PobierzPo prawej rozwalona kamienica i stare bloki z prl, kawałek dalej jeszcze więcej ruder a po drugiej stronie ulicy wielka dziura po hotelu centrum (już nawet płot ukradli XD) i 100 metrów dalej resztki kamienicy którą wyburzyli.
To jest wręcz tragedia, że przez 5? lat budowy olano całkowicie te okolice. A
Z tego co mi wiadomo inwestor już planuje co innego w miejsce Centrum, a kilka ruder również pójdzie dookoła w zapomnienie.
Pitu pitu, pierdu pierdu a bez jazzu nie ma gazu.
Ta okolica powinna być remontowana w pierwszej kolejności. A remontowali kamienice np. na Legionów czy w innej części miasta.
Tak samo układ drogowy dokoła dworca. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Traugutta
Komentarz usunięty przez moderatora
@suttle: No to jakie są różnice w konstrukcji i prezentacji?
A dlaczego największy? Jak mam Ci na nie odpowiedzieć?
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_OshnzYkrpPdeehBlLsLm20IhpqnKi5BX.jpg
Pobierz@piksel169: Poza tym taka uwaga z tego co tu widzę ani dworzec ani stacja nie są obiektami podziemnymi jak wspomniałeś