Aktywne Wpisy

pciem +115
Mój sąsiad daje lekcje p----------o puzonu od 9 do 18. Codziennie. Jestem na skraju załamania.
Mirki, ja już nie daję rady. Nie wiem, komu podpadłem w poprzednim życiu, ale chyba komuś bardzo, bo teraz odpokutowuję w dźwiękowym piekle. Studiuję chemię, mam sesję, próbuję wbić do łba jakieś chore mechanizmy reakcji, a co robi mój sąsiad? Prowadzi puzonowe tortury w trybie full-time.
Od 10 do 18. A czasem już od 9, jak się dobrze rozpędzi.
Mirki, ja już nie daję rady. Nie wiem, komu podpadłem w poprzednim życiu, ale chyba komuś bardzo, bo teraz odpokutowuję w dźwiękowym piekle. Studiuję chemię, mam sesję, próbuję wbić do łba jakieś chore mechanizmy reakcji, a co robi mój sąsiad? Prowadzi puzonowe tortury w trybie full-time.
Od 10 do 18. A czasem już od 9, jak się dobrze rozpędzi.

new-object +216
5 lat więzienia i 10 lat zakazu prowadzenia pojazdów xD
I tłumaczenie
^ słowa prokuratora, a nie adwokata XD
I tłumaczenie
Oskarżony jest osobą uzależnioną od social mediów
^ słowa prokuratora, a nie adwokata XD
źródło: image
Pobierz

Dość dobry, rzetelny art.
https://arielelkin.github.io/articles/why-im-not-a-react-native-developer
I znowu ta dyskusja... ( ͡º ͜ʖ͡º)
Do tego patenty, które już dawno były wytłumaczone i sam gugiel korzysta z Reacta...
długo pracowałeś w swifcie zanim przeszedłeś na reacta?
Autor chciał sobie napisać ranta na JS ale ubrał to w ładniejszą otoczkę, żeby nie przepaść w czeluściach internetu.
Natomiast jeżeli chcesz się czegoś uczyć, ale nie możesz wybrać (nie jestem w stanie wywnioskować intencji z twoich wypowiedzi), to za bardzo cię nie nakieruję... Słyszałem dużo dobrego o Swifcie, ale z drugiej strony wiem jak
Oczywiście taki sposób pisania kodu jest uniwersalny, więc zgaduję, że mogą być już jakieś biblioteki pomagające w Swifcie.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora