Wpis z mikrobloga

Cześć Mireczki, chcę zamówić dwa telefony z aliexpress, #xiaomi 3s i mi 4c, ktoś ma, podzieli się opiniami? ʕʔ Plus to byłby mój pierwszy zakup na #aliexpress i nie wiem czy przesyłkę brać darmową czy tą z DHL, jakie są szanse na zapłacenie vatu i cła, czy są jakieś kody zniżkowe oprócz tego że przy rejestracji jest ileś tam dolarów itp. Byłabym wdzięczna za pomoc, zielonka w chińskich zakupach here ( )
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PinkCellphone: Lepiej jakbyś kupiła w jakimś sklepie jak banggood, ibuygou czy gearbest. Ponieważ na aliexpress masz zapewniony tylko miesiąc gwarancji, a w sklepach rok. W ibuygou jest drożej, ale możesz sobie wykupić dodatkowy rok gwarancji za 5$, ubezpieczenie od VATu i do tego gwarancja jest częściowo w Polsce.
Ja jednak i tak zalecam banggood - czyli tania cena, dobry support, rok gwarancji i emocje przy czekaniu, czy VAT wpadnie, czy
  • Odpowiedz
@PinkCellphone: jak mi4c to raczej polecałbym droższą wersje ze 32GB ROM i 3GB RAM , ze względu na brak slotu na kartę SD. Jeśli 16GB Ci wystarczy to ta wersja jest taniutka, bo jedynie 119.99$ na banggood. Mi4c wyróżnia się dobrym aparatem, ogólnie polecam, choć nie mam. :(
  • Odpowiedz
@PinkCellphone:
@BiBiTheCat:
@CoZaGamon: mi4c zamawiałem nie dawno z banggood. Zamowilem wersjr 2gb bo tansza, jesli nie wymagasz wielkich rzeczy od telefonu to wersja 2gb spokojnie Ci starczy. Jezeli chcesz mocno korztsac z apek to bierz 3gb. Oczywiscie wersja 2gb rowniez ma slot na karte sd lub 2 sim. Telefon nie grzeje sie jesli wgra sie soft xiaomi eu 7.2.5.0 potwierdzam ze na wyzszych byl goracy. Na
  • Odpowiedz