Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +14
No i wylądował, przez zasranych pogoniarzy ha tfu wszędzie pełno policji na mieście no i złapali... Jak ja teraz pojadę na śniadanie z pysznymi tostami za 38 pln... biednemu zawsze wiatr w oczy
#szczecin
#szczecin
cytmirka +2
Przed chwilą na tinderze wyświetlił mi się chłopak mojej siostry. I ma wstawione najnowsze zdjecia, sprzed dosłownie tygodnia.
Jakie są szanse, że założył tindera w celu poznania znajomych? Nic nie jest wspomniane o tym że jest w związku…
Chyba będę mieć nieprzespaną noc bo dawno nic mnie tak nie zszokowało.
#tinder
Jakie są szanse, że założył tindera w celu poznania znajomych? Nic nie jest wspomniane o tym że jest w związku…
Chyba będę mieć nieprzespaną noc bo dawno nic mnie tak nie zszokowało.
#tinder
#aliexpress #lepin #lego #starwars
Komentarz usunięty przez autora
@Sihill_pl: chyba zaraz kupie jakieś klocuszki (ʘ‿ʘ) Celnicy nie robią problemów?
A jeszcze większą wiochą jest udawanie że wspieranie takich złodziei jest ok. Kupujcie Cobi jak już na LEGO żydzicie a nie jakieś chińskie chamskie p------i gdzie nawet pudełka wyglądają tak samo. Ubrania 'markowe' też tak
@Mokrysedes: Nie żydzimy. Jakby lego nie stosowało przelicznika 1 USD = 1 ZŁ to bym kupił lego. A tak wolę kupić w normalnej cenie lepiny.
Jak już się pojawi to wtedy jakiś gostek z lepina i produkuje TAKI SAM ZESTAW bez miesięcy pracy włożonych w jego rozwój, bez żadnych licencji czy czegokolwiek poza kopiuj/wklej a potem każdy psioczy "Jakie k---a to LEGO drogie w c--j a lepin potrafi to samo za ćwierć ceny i jeszcze na tym zarabia". Serio?
Jest powód dla którego LEGO jest drogie i jest powód dla którego gównolepin jest tani. Lepin to złodzieje i tyle. Nie mam bólu d--y o to że sprzedają klocki kompatybilne z LEGO (choć to też denerwuje jak kupuję używane LEGO a tam połowa to dupny lepin) ale o to że chamsko p-----------ą pomysły
@Mokrysedes: Serio. Jak wkładają miesiące ciężkiej pracy, żeby skrzynia w 911 była z-----a i ciężko im zmienić przelicznik dolar/złotówka to elo. Wolny rynek.
Jak z tej reklamy: "Jak nie widać różnicy, to po co
rolexem za 30 $