Aktywne Wpisy
WielkiNos +257
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +652
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
K---a, na oko to kropelki z apteki można lać.
Strasznie mnie to irytowało i wymuszałam bardziej precyzyjne odpowiedzi, bo jak inaczej miałam się nauczyć gotować? Aż mama się wkurzała i czasem powiedziała w nerwach NOSZ K---A PÓŁ SZKLANKI! MOŻE BYĆ? No to już nigdy nie była wiarygodna odpowiedź i zarzucałam jej, że mamo mówisz głupstwa, teraz se te pół szklanki wymyśliłaś, żebym cie nie męczyła. I c---a było z nauk gotowania, zamiast w sympatycznej atmosferze pochłaniać sekretne receptury z matki na córkę, to u nas zawsze były spiny i wyniosłam z tego tyle, że wszystko mam robić na oko, nosz k---a ja p------e.
Teraz wrzuciłam mięcho do piekarnika, jakiś czas temu. K---a jakiś. JAKIŚ. I wiecie, kiedy je wyciagnę?
Mamo przepraszam.
#takbylo #gownowpis i trochę #gotujzwykopem
@Nasu: o to to - niepoliczalne, dobrze powiedziane
@szzzzzz: dobra jest xD
USTAW SE TEN AVATAR I DAJ MI SUBA NOOO SIS!
@vvivo: kuźwa zaciekawiłeś mnie, co to za mieszanka ( ͡° ʖ̯ ͡°)
No mam cie w obserwowanych jbc
Masz zajebisty avatar, wpadnij do mnie kiedy na noc na w----y to Cie oprowadze po wypoku xDDD
@vvivo: oj wiadomo ze chodzilo mi o składniki co to może być ( ͡° ʖ̯ ͡°)