Aktywne Wpisy
kinlej +256
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
thorgoth +573
Kilkanaście tygodni temu Robert Buczyński pseudonim Buczooo postanowił pokazać koledze jak potrafi jeździć z szaleńczymi prędkościami po Warszawie. Obaj mężczyźni wysiedli do samochodu i w normalnym ruchu ulicznym zaczęli jeździć z ogromnymi prędkościami, gwałtownie przyspieszając i hamując.
Ktoś z mieszkańców zadzwonił po policję, która faktycznie przyjechała na sygnale i zatrzymała szalejącego zabójcę drogowego.
TO CO WYDARZYŁO SIĘ POTEM TO KOMPLETNA PATOLOGIA!
Interweniujący
Ktoś z mieszkańców zadzwonił po policję, która faktycznie przyjechała na sygnale i zatrzymała szalejącego zabójcę drogowego.
TO CO WYDARZYŁO SIĘ POTEM TO KOMPLETNA PATOLOGIA!
Interweniujący
Ogólnie to wyglądam jak mokry sen każdej pielęgniarki. Mam wielkie, grube żyły, tak bardzo na wierzchu jak tylko się da. Oddawałem krew w wakacje. W zasadzie to nie polecam. Trafiłem na praktykantkę i chyba
@top_czipsy Masz szczęście że żyjesz chłopie. Mogłeś się przekręcić na wylew wewnętrzny.
@al_b:
Dawno się tak nie uśmiałem
Czerwona kropka tylko dlatego, że w czwartek oddawałem osocze. Jest u mnie w stacji (Belgia) starszy gość, który kłuje nie tylko bezboleśnie, ale i nieodczuwalnie. Nie mogłem uwierzyć, że to możliwe, a jednak, i to kilka razy pod rząd. Z mojej strony mały hardkor był w sierpniu, bo oddałem osocze 18, 25 i 1 września, czyli trzy razy w ciągu
@top_czipsy: człowieku byłeś u lekarza w ogóle? :D