Wpis z mikrobloga

• 5
@top_czipsy Miałem kiedyś dokładnie to samo. Krwiak od połowy ramienia do połowy przedramienia. Mam gdzieś foty na starym telefonie chyba. Jak wrzucę to znajdę. Wygląda jak ostra p-----c w rodzinie ale tak naprawdę nie bolało ani trochę.

Ogólnie to wyglądam jak mokry sen każdej pielęgniarki. Mam wielkie, grube żyły, tak bardzo na wierzchu jak tylko się da. Oddawałem krew w wakacje. W zasadzie to nie polecam. Trafiłem na praktykantkę i chyba
  • Odpowiedz
@top_czipsy: Jesteś pewny, że to wina pielęgniarki? Moja ręka wyglądała podobnie, ale sam sobie byłem winny, bo jak mi pani powiedziała po pobraniu, żebym przyłożył wacik i uciskał, to potrzymałem może 5 sekund i olałem zalecenie.
keyah - @top_czipsy: Jesteś pewny, że to wina pielęgniarki? Moja ręka wyglądała podob...
  • Odpowiedz
@al_b: rzeczywiście muszę mieć szczęście, bo moja ręka wygląda tak:
Czerwona kropka tylko dlatego, że w czwartek oddawałem osocze. Jest u mnie w stacji (Belgia) starszy gość, który kłuje nie tylko bezboleśnie, ale i nieodczuwalnie. Nie mogłem uwierzyć, że to możliwe, a jednak, i to kilka razy pod rząd. Z mojej strony mały hardkor był w sierpniu, bo oddałem osocze 18, 25 i 1 września, czyli trzy razy w ciągu
dyniel - @al_b: rzeczywiście muszę mieć szczęście, bo moja ręka wygląda tak:
Czerwona...

źródło: comment_dDrc52lNUNI8gfpFalmeOpvrCXPlsCH5.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz