Aktywne Wpisy
again_and_again +198
Akinori456 +76
Ja pierdziu... I znowu człowiek musi iść do tej roboty, której nie lubi, a zwłaszcza musi oglądać gęby tych, których nie na widzi...
Ehh... Trzymajcie się, Ci co muszą iść do roboty, jak i dla tych szczęściarzy (chyba) którzy nie muszą narazie jeszcze harować (co siedza na neet), aby ten tydzień był spokojny dla wszystkich.
#przegryw #depresja #samotnosc #zyciejestdodupy
Ehh... Trzymajcie się, Ci co muszą iść do roboty, jak i dla tych szczęściarzy (chyba) którzy nie muszą narazie jeszcze harować (co siedza na neet), aby ten tydzień był spokojny dla wszystkich.
#przegryw #depresja #samotnosc #zyciejestdodupy
Jak by autor dodał tag chwalesię, to niektórym by chyba odbyty pękły że jak on tak może chwalić się.
Ale jak ktoś wrzuci zdjęcie nowego kompa, autka czy czegokolwiek to pełna kultura. Wybaczcie ale jak kogoś stać, albo odkłada sobie na nowy telefon bo zwyczajnie lubi jabłko to od razu pedał, debil, DOWARTOŚCIOWUJE SIE bo przecież może mieć tańszy odpowiednik!
#buldupy #telefony
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Rabusek: No chyba nie :D lampki rowerowe to domena @Migfirefox i #finskalampkarowerowa
@Rabusek: @PanKara:
O proszę dumni wy z siebie jesteście?! Za 200 zl możecie mieć ksajomi 4hhd full hd z hd z rozdzielczością hd. Pewnie musicie płacić za wysłanie komentarza hehehehehe
Ja nie #!$%@?, co jest z wami, ze az tak pewni jestescie swoich racji?
@loczyn: Nie samo, ale przez świetny PR, viral marketing i dobry design. Produkty Apple ładnie wyglądają, są dość dobrze poskładane. Ale cena/jakość to jest dramat. Sprawdź sobie ceny np. iMaców i ich specyfikacje (żeby w komputerze za 5k złotych nie było SSD to jest jakiś nieśmieszny żart). Tak samo ich anty-uniwersalne rozwiązania i zupełnie niepotrzebne komplikacje (ostatni hit to brak Jacka, dużo wcześniej
Ja np nie wyobrazam sobie innych telefonow czy laptopow niz tych od Apple.
Pomijam fakt, ze w mojej pracy czesto Mac sie przydaje, bo Windzie brakuje video kodekow.