Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Czy 28-letnia kobieta ma szansę na zdrowy i fajny związek biorąc pod uwagę dzisiejszy rynek matrymonialny?
Jestem w długiej relacji już niemal 6 lat. Przez ten czas mimo obietnic nie doczekałam się ani pierścionka ani ślubu ani nawet poważniejszych wspólnych planów. Ciągle było realizowanie jego założeń, jego planów i marzeń a moje, no cóż... zostały gdzieś w tyle. Ale kochałam, chciałam wspierać i czekałam. Po kolejnej
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Czy 28-letnia kobieta ma szansę na zdrowy i fajny związek biorąc pod uwagę dzisiejszy rynek matrymonialny?
Jestem w długiej relacji już niemal 6 lat. Przez ten czas mimo obietnic nie doczekałam się ani pierścionka ani ślubu ani nawet poważniejszych wspólnych planów. Ciągle było realizowanie jego założeń, jego planów i marzeń a moje, no cóż... zostały gdzieś w tyle. Ale kochałam, chciałam wspierać i czekałam. Po kolejnej
Metylo +33
Dobra robota panie Midel, piękny chów Polaka zwyczajnego
#nieruchomosci
#nieruchomosci
#januszebudownictwa #budownictwo #budowa
Komentarz usunięty przez moderatora
w sumie nie znam się, no ale to wygląda dziwnie
Nie płać mu. Nawet nie każ mu tego rozwalać tylko zleć pracę jakiemuś konkretnermu fachowcowi. Zapłacisz więcej ale będziesz miał zrobione prawidłowo, to jest ewidentna fuszerka budowlana..
Poza tym bylem tam dzis i mierzylem te schody raz jeszcze i wszystkie maja taki sam wymiar. Tak samo pionowy jak i poziomy.
Wiec gdzie one sa takie nie rowne?