Aktywne Wpisy
Duza-fajka +146
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
"Dziś pod Sejmem od 15:00 (o 15:00 zaczyna się nasze wydarzenie, a o 17:00 Czarny protest Partii RAZEM). Mniej więcej o tej porze zaplanowane jest pierwsze czytanie barbarzyńskiego projektu Ordo Iuris, a następnie naszego projektu Ratujmy Kobiety.
Przyjdź! Zaprotestuj! Wesprzyj! Niech nas zobaczą!"
#aborcja #prawo #wolnosc #neuropa #partiarazem #razem #rozowepaski #polityka
Nic nie musisz, ale powinieneś mi wytłumaczyć dlaczego zmuszanie kogokolwiek do porodu jest obrzydliwe w KAŻDEJ okoliczności, ponieważ ja od ręki mogę podać okoliczności w których zmuszanie do rodzenia uznaję za zasadne.
Uważasz, że masz prawo dyktować innym co mają robić?
Czasem tak. Jak w każdym normalnym państwie. Również korwinstycznym.
@Hank_Stinson: @StarsThief: Wykształcenie płodu/człowieka/zlepka komórek (nazewnictwo wybierzcie podłóg przekonań, ponieważ w gruncie rzeczy i tak nic ono nie zmienia) do poziomu w którym możemy mówić o czującej, jakkolwiek myślącej istocie.
Komentarz usunięty przez moderatora
Biore na klatez
Tak, ponieważ w tym miejscu kończy się wolność zlepka większego a zaczyna zlepka
Tego jeszcze nie grali, ateista, lewak a teraz gorszy niż ksiądz bo pieprzy głupoty (co jest głupotą wymaga tutaj dodatkowego wyjaśnienia). Przyznaję że uśmiechnąłem się pod
To przy okazji zapytam:
1. Co da taki protest?
2. Jeśli protest nic nie zmieni, to co jest następnym krokiem?
3. Jeśli do władzy dochodziłby ktoś taki, jak na przykład Hitler, czy nic więcej ludzie nie są w stanie zrobić i populiści mogą sobie po prostu rządzić, bo nie istnieją żadne mechanizmy obrony?
Komentarz usunięty przez moderatora
@artpop: To istotnie obrzydliwe zakazywać mordowania dzieci!