Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TheRans: Nie zastanawiałeś się nad pozwaniem ZDW? Przecież to się nie da normalnie funkcjonować jak średnio 2 razy w miesiącu Ci w dom wjeżdża auto,co z zakrętu wypadnie. A jak kiedyś tak jakiś tir Ci w dom wjedzie to tragedia jak nic. Albo niech ten zakręt przebudują porządnie,albo niech Ci jakieś odszkodowanie dadzą.
  • Odpowiedz
@erysipelothrix: Zastanawiałem, bez powodu nie zbierałem tych wszystkich zdjęć. Okazało się to jednak nie tak proste, a pomoc przyszła z innej strony. Było długo w porządku. Zobaczę jak sytuacja się teraz rozwinie.
  • Odpowiedz
@wonsz_smieszek: Tak, pierwsze co zauważyłem kiedy otworzyłem drzwi do domu. Pomyślałem wtedy że nie muszę się spieszyć bo przynajmniej nie ucieknie :) Ludzki umysł generuje śmiszne rzeczy w nagłych sytuacjach.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@jestem_legenda: Nie mam innego wyboru, no i fakt faktem ostatnio był spokój. Mam garaż ale życzę powodzenia każdemu kto będzie próbował sam z niego wycofać na tak ruchliwa drogę :p
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@RossCan: niestety nie ma takiej opcji z drogi wjechać, na dobrą sprawę nie mam nawet kiedy drzwi garażowych otworzyć bo nie ma się gdzie zatrzymać. Garaż sam w sobie też wąski, ogółem lipton trochę
  • Odpowiedz
@TheRans: Dopiero teraz rzuciłem okiem i faktycznie. Do garażu wjeżdżałbym tylko na dłuższe postoje, kilku dniowe, a normalnie trzymałbym auto pewnie tak, jak Ty - na zewnątrz.
Kiepsko, bo niby masz garaż, a położenie fatalne.
Wg. mnie, najlepiej by było zrobić tam gdzie ta bramka przy garażu, taki wąski zjazd i stać na podwórku.
  • Odpowiedz