#soma to pieprzony masterpiece... kilka lat nic mnie tak nie wciągnęło i nie poruszyło jak ta gra. Film czy książka, ta gra po prostu miażdży. Kilka razy łapałem się na tym, że dostaję gęsiej skórki i włosy na całym ciele stają mi dęba. Nawet nie w tych strasznych momentach, a wtedy kiedy wszystko się wyjaśniało, wtedy gdy słyszałem swój głos z pokoju obok, wtedy kiedy musiałem
Ta produkcja wymaga sporej siły żeby ją ukończyć, ja dzieliłem tę historię na kilka podejść, z każdą sesją będąc coraz bardziej psychicznie wykończonym jednak jest w niej coś co skłania cię do podążania dalej, do zobaczenia jak to się rozwinie, do zgłębienia tej historii nawet jeżeli kosztem byłby atak serca, który w pewnych momentach jest możliwy. Gra wybitna, czapki z głów przed twórcami. Gorąco polecam!
@janekhe: Po tylu latach? Sam nie wiem. Trochę się pozmieniało w życiu i takie niby niewinne horrory podszyte jednak głębią dają przemyślenia. Musiałbym do tego wrócić. Dobrze zrobiona była ta gra. Jak Ty wybrałeś i co się stało potem? Ja zostałem wystrzelony wraz z innymi do "lepszego" świata.
@BrainPhucker: troche cie zawiode, ale wybory w tej grze nie mialy kompletnie zadnego znaczenia (w sensie nie zmienialy nic w fabule) ( ͡°͜ʖ͡°) one byly tylko po to zeby gracz wczul sie glebiej w swiat gry i mogl porozmyslac. ja chyba zabijalem wszystko jak lecialo ale tez juz dobrze nie pamietam bo ta gre przechodzilem juz z 4 razy i troche mi sie rozmylo
Ta produkcja wymaga sporej siły żeby ją ukończyć, ja dzieliłem tę historię na kilka podejść, z każdą sesją będąc coraz bardziej psychicznie wykończonym jednak jest w niej coś co skłania cię do podążania dalej, do zobaczenia jak to się rozwinie, do zgłębienia tej historii nawet jeżeli kosztem byłby atak serca, który w pewnych momentach jest możliwy. Gra wybitna, czapki z głów przed twórcami. Gorąco polecam!
#gry #pcmasterrace
źródło: comment_VDUZOyIbEDo8F8w6BN2N6DitlEnrvJSz.gif
Pobierzmogles odejsc po prostu ( ͡° ͜ʖ ͡°)