@ewolucja_myszowatych: Trzeba mieć interfejs zgodny z iOS albo taki class compilent. Do tego potrzebny jest adapter usb na lightning. Dźwięk można nagrywać przez GarageBanda lub inny mobilny DAW. Osobiście polecam jakiś sampler - Blocks Wave od Novation to obecnie moja ulubiona aplikacja.
@ewolucja_myszowatych: Z darmowych aplikacji to Ik multimedia ma jeszcze ciekawe rozwiązania. Najmłodszy mobilny DAW to Cubasis. Groovebox i do produkcji muzyki zdecydowanie Korg Gadget albo iMaschine. Ogólnie jest jeszcze takie super narzędzie na #ios nazywa się audioshare - 5 euro a można dzielić się plikami audio praktycznie z każda aplikacja i dropboxem - do sampli i samplerów super rozwiązanie. Niektóre aplikacje jak Gadget maja nawet eksport plików do
@ewolucja_myszowatych: po prostu potrzebny Ci interface do iPada. Albo kompatybilny albo dedykowany, jak ten z obrazka. Ja mam taki, tylko bez mikrofonu i uzywam iOS na probach z zespolem zamiast wzmacniacza gitarowego.
@Adel87: no właśnie looper potrzebny żeby grać z syntezatora dodatkowe partie w tle, tylko nie mam przelotki, ale to urządzenie od mattman lub podobne załatwi sprawę
@ewolucja_myszowatych: Najtańsza karta to jest Behringer Ua202 i ona działa. Nagrywa jednak tylko z 16 bit... Z lepszych rozwiązań to polecam karty od Novation. Do prostych nagrać ten berek jest ok. Do prac studyjnych to apogee albo roland.
@ewolucja_myszowatych: To Blocks Wave robi to lepiej niż loopy. W sumie jeszcze jest lanuchpad nowy i on tez super działa. Poszukasz sobie czegoś z pewnością ;)
@ewolucja_myszowatych: Działa! Sam mam takie rozwiązanie dodatkowe oprócz karty od Rolanda i Focusrite. Konkretnie jest to karta UCA 222 w diabelskim czerwonym kolorze ;)! I ona jest na bank iOS ready!
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
źródło: comment_2e8i2C6cGpBCFG3UmikzeM63PM6ze0dR.jpg
Pobierzźródło: comment_UoGAmnMqoizVDPvF5tYM6S4hPrS6eQsg.jpg
Pobierzźródło: comment_S4XyyA37y6yQYOjp8iuFHoMOEIrwGxpQ.jpg
Pobierzźródło: comment_TzeUWYwWVdsgQkrNItf7OYVvj34mc9r9.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora