od warzyw się tyje? pokaż mi kto je same warzywa i jest gruby :*
@yolo92: A od mięsa się tyje? Jem mięso i nie jestem gruba :* Od dmuchanych bułeczek z supermarketu prędzej przytyjesz niż od mięsa, już nie mówiąc o produktach naszpikowanych cukrem.
@yolo92: Od takiego chleba też się tyje, już nie mówiąc to tym, że pieczywo razowe, pełnoziarniste i z niskim IG są głównie tylko z nazwy, a założę się, że nie sprawdzasz etykietek i zjadasz mieszankę gorszych typów mąk, myśląc, że odżywiasz się tak bardzo zdrowo :*
Miałem kiedyś dziewczynę której nagle się coś uwaliło w głowie, że musi schudnąć i zaczęła jeść tylko wase i pomidory z sałatą. Po jakimś czasie jej obecny wtedy chłopak znalazł ją w łazience jak leżała na podłodze. Później trafiła do szpitala i na odwyk, gdzie karmili ją na chama, żeby coś przytyła bo wpędziła się w anoreksję.
@kociorek przegrałaś zakład :* jestem świadomym konsumentem. Czytam niemal wszystko co zjadam. A jeśli chodzi o pieczywo to jem bardzo rzadko, ale jesli juz to właśnie takie.
@Kiedys_Mialem_Fejm spokojnie cumplu, mam wszystko pod kontrolą. Jem zdrowo i dobrze, bo trenuję siłowo, także muszę dobrze jeść :D
@impact_: od tego, że się je za dużo kalorii. Węgle tak samo jak tłuszcze i białko są potrzebne do prawidlowego funkcjonowania organizmu. Najważniejsze jest trzymać się zapotrzebowania kolarycznego i rozkładu makro.
#dieta #odchudzanie #wegetarianizm
@yolo92: A od mięsa się tyje? Jem mięso i nie jestem gruba :*
Od dmuchanych bułeczek z supermarketu prędzej przytyjesz niż od mięsa, już nie mówiąc o produktach naszpikowanych cukrem.
@kociorek tylko chleb, razowy lub pelnoziarnisty :*
Miałem kiedyś dziewczynę której nagle się coś uwaliło w głowie, że musi schudnąć i zaczęła jeść tylko wase i pomidory z sałatą. Po jakimś czasie jej obecny wtedy chłopak znalazł ją w łazience jak leżała na podłodze. Później trafiła do szpitala i na odwyk, gdzie karmili ją na chama, żeby coś przytyła bo wpędziła się w anoreksję.
Weź sobie opracuj jakąś dietę bo
@Kiedys_Mialem_Fejm spokojnie cumplu, mam wszystko pod kontrolą. Jem zdrowo i dobrze, bo trenuję siłowo, także muszę dobrze jeść :D
I znowu friendzon( ͡° ʖ̯ ͡°)
A tak serio to spoko, dużo ludzi robi sobie krzywdę na własne życzenie przez niewiedzę.