Aktywne Wpisy
chemikorganik +107
Nowoczesne osiedle deweloperskie. #wroclaw #patologiazewsi #mieszkaniedeweloperskie #narkotykizawszespoko
zgubiles_sie_jelonku +716
Właśnie oglądam konferencje prokuratury z Piotrkowa Trybunalskiego i wyglada na to, ze prokuratura nie ma dostepu do internetu xd Na dodatek opinia biegłego za KILKA MIESIECY. Najlepszy bylo pytanie oburzonego dziennikarza:
- Czy wiadomo w takim razie co było wstępna przyczyna wypadku...?
(Chwilą konsternacji)
- Wstępna przyczyna wypadku było to, że kia z niewiadomego powodu wjechała na barierkę
Iks de. A babka az się spociła.
#a1 #wypadek #piotrkowtrybunalski
- Czy wiadomo w takim razie co było wstępna przyczyna wypadku...?
(Chwilą konsternacji)
- Wstępna przyczyna wypadku było to, że kia z niewiadomego powodu wjechała na barierkę
Iks de. A babka az się spociła.
#a1 #wypadek #piotrkowtrybunalski
mój pracodawca dokonuje na mnie subtelny mobbing
co chwilę się pyta
już trzeci raz się dzisiaj spytał a zawsze mu odpowiadałem coś ze nie mam bo nie i tyle bo nie mam bo nie bo nie znalazłem bo która by mnie chciała itd
dzisiaj przesadził, powiedział coś takiego
odpowiedziałem coś po cichu i się skończył temat
znowu wróciłem ze złym humorem do domu, mimo że pracodawca ogólnie jest spoko i prowadzimy interes właściwie we dwoje więc jest to taki mój semi kolega, ale co chwilę wali mi takie teksty na nie poznaki które mnie lekko niszczą w środku, i to napalczywie
nie wiem co mam robić
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
To jest całkiem oczywiste.
Najlepiej jakbyś skłamał, że masz dziewczynę, powinien odpuścić. W przeciwnym wypadku dalej będzie się do ciebie przystawiał xD
Komentarz usunięty przez autora