Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
mój pracodawca dokonuje na mnie subtelny mobbing
co chwilę się pyta

panie marcinie, jak tam pana dziewczyna

już trzeci raz się dzisiaj spytał a zawsze mu odpowiadałem coś ze nie mam bo nie i tyle bo nie mam bo nie bo nie znalazłem bo która by mnie chciała itd
dzisiaj przesadził, powiedział coś takiego

ale dlaczego pan nie ma? nie chciałby pan wrócił wieczorem z pracy i dostać coś ciepłego na kolację, poprzytulać się, obejrzeć razem film

odpowiedziałem coś po cichu i się skończył temat
znowu wróciłem ze złym humorem do domu, mimo że pracodawca ogólnie jest spoko i prowadzimy interes właściwie we dwoje więc jest to taki mój semi kolega, ale co chwilę wali mi takie teksty na nie poznaki które mnie lekko niszczą w środku, i to napalczywie
nie wiem co mam robić

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 16
@AnonimoweMirkoWyznania: Istnieje możliwość, że on nie ma złych intencji, po prostu nie domyśla się, że takie gadki samotnemu człowiekowi nie pomagają. To tak jak sobie dorośli żartują o dzieciach "a ma już twój Antoś dziewczynę"? Takie tam gadki z nudów bo sobie he he pożartować, bo praca męczy. Zapytaj go dlaczego go to tak interesuje. Albo zapytaj co u jego wybranki. I tak codziennie pytaj aż do znudzenia. Musisz być w