Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +6
Jak można zagadać do kogoś na ulicy, ale tak w zwykłych celach towarzyskich?
Zagadują do was w ogóle ludzie albo wy do nich?
#pytanie ##!$%@? #psychologia #niewiemjaktootagowac
sora za losowe tagi ja nie umiem tagowac
Zagadują do was w ogóle ludzie albo wy do nich?
#pytanie ##!$%@? #psychologia #niewiemjaktootagowac
sora za losowe tagi ja nie umiem tagowac
Wsxedcrfv +522
Lekarz, któremu wystawiłem na znanylekarz.pl opinię, zgodną z prawdą (po prostu odwołała wizytę w dniu wizyty na 40 minut przed, bez podania przyczyny, jak już byłem w drodze) pisze mi teraz że "proszę oczekiwać pozwu sądowego za narudzenie dóbr osobistych" XDDDDD
To powszechna praktyka w tym serwisie? XD
To teraz już wiem skąd niektórzy lekarze mają 5.0/5.0 średnią (co jest niemożliwe i wie to każdy kto zajmuje się statystyką)
#znanylekarz #bekazpodludzi #
To powszechna praktyka w tym serwisie? XD
To teraz już wiem skąd niektórzy lekarze mają 5.0/5.0 średnią (co jest niemożliwe i wie to każdy kto zajmuje się statystyką)
#znanylekarz #bekazpodludzi #
Jak sobie radzicie z pytaniami od rodziny, czy macie dziewczyne/chłopaka?
mnie to męczy i niesamowicie wkurza. Mam ochotę wygranac ze nie mam i nie będę mieć ale to rodzina więc nie wypada ich tak trakowac. Moi rodzice chyba myślą ze dzisiaj wystraczy ze dziewczyną się uśmiechnie i ma każdego mimo że widzą że mam już 25 lat i zawsze byłam sama. Chciałabym im coś powiedzieć tam żeby nigdy mnie już o to nie wypytywali ale nie potrafię. Teraz wychodzi to ze nie umiem z nimi rozmawiać szczerze bo nigdy ze mną tak nie rozmawiali. Jak ja mam on powiedzieć ze nigdy nikogo sobie nie znajdę bo jestem nieatrakcyjna? Zaczną się śmiać ze wymysłem głupoty. Nie potrafię im powiedzieć ze nabijano się ze mnie, ze jedyny chłopak jako wykazał zainteresowanie zrobił to bo przegrał zakład i za karę musiał do mnie podbijac. Sytuacja mnie już to szału doprowadza a nie chcę rodzicom wypalić coś głupiego. Jak im delikatnie zaznaczyć ze ich córka będzie samotna i nie będą mieć wnuków?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
skoro claudia schiffer znalazła sobie chłopa to każda znajdzie.
Serio, zadbana, czysta i uśmiechnięta dziewczyna zawsze znajdzie kogoś.
ej pamiętam taki wpis
http://www.wykop.pl/wpis/9966982/nikt-nie-ma-gorzej-niz-brzydkie-dziewczyny-facet-j/
#legenda
( ͡° ͜ʖ ͡°)
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: sokytsinolop
@lennyface: ale claudia jest ładna
ZielonyHuncwot jestem
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Miłość jest jak cień człowieka, Szkoda, kto dla niej wiek trwoni, Kiedy ją gonisz, ucieka, Kiedy uciekasz, to goni. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: Czemu sie ich boisz, oni maja wlasne zycie, ty masz wlasne, mozesz robic sobie co chcesz.
I schudnij
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: Zkropkao_Na
@Daleki_Jones: nie chce desperata
@Coffeephile: nie mam z czego chudnac, chce zyc z nimi dobrze a nie klocic sie
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)