@delo86: ja nie jestem wykopowym programistą i nie obracam się w takich kręgach, napisałem że to oczywiste, że nie każdy tak wygląda, ale codziennie czy to w pociągu, czy w tramwaju/autobusie słyszę rozmowy związane z informatyką i ten stereotyp charakterystycznego wyglądu praktycznie za każdym
o coś takiego półbutotrampeczki o dziwo są w kategorii półbuty i do tego męskie.
@Stragan: Przyznaję 100% rację xD U mnie prawie wszyscy z IT w tym popylają. Bezguście jak koszule z nadrukami na całe plecy i w dodatku na krótki rękaw (nieodłączny zestaw).
@majorponury kto z kogokolwiek ciśnie bekę? Umiesz czytać ze zrozumieniem? Ze wszystkich postów w tym wpisie tylko twój jest na poziomie gimbazy. Jak cię nie obchodzą ludzie dookoła to siedź w piwnicy i klep do jpgów, po co tu głos zabierasz? Myślisz że się przejmę krytyką jakiegoś "xD gurwa" dzieciaka i się zmienię? Nie bardzo.
@Stragan: u mnie w pracy teraz mam na szkoleniu takiego kuca, skarpetki za kostkę, jakieś rybaczki, kamizelka jak mundurek z gimnazjum i jakaś tam koszulka xD
@vorex: no nie wiem. widziała mnie może z 3 raz w życiu, byliśmy za granico, nie jestem pewny czy do tej nocy znała moje imię, a nazwiska na 100% nie znała.
@PrzemekMistrz: moj punkt wiedzenia odnosi sie tylko do ludzi ktorych znam osobiscie. Widocznie w moim towarzystwie nie ma az tylu informatykow - sam nie mam zbyt wiele wspolnego z branza jezeli chodzi o zawodowy punkt wiedzenia.
- czym się zajmujesz?
- informatyka.
- nie wyglądasz.
- xD
#dziendobry
@Dijkstra: o coś takiego [półbutotrampeczki](http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/meskie/meskie-buty-meskie/buty-meskie-polbuty/00006001335910/półbutymęskie.prod?econdaemcs2=&econdaemcs3=&imgFmt=&econdaemcs1=&econdaemcs0=&positionInList=6) o dziwo są w kategorii półbuty i do tego męskie.
@delo86: ja nie jestem wykopowym programistą i nie obracam się w takich kręgach, napisałem że to oczywiste, że nie każdy tak wygląda, ale codziennie czy to w pociągu, czy w tramwaju/autobusie słyszę rozmowy związane z informatyką i ten stereotyp charakterystycznego wyglądu praktycznie za każdym
@Stragan: Przyznaję 100% rację xD U mnie prawie wszyscy z IT w tym popylają. Bezguście jak koszule z nadrukami na całe plecy i w dodatku na krótki rękaw (nieodłączny zestaw).
@XpedobearX: @Stragan: pic rel pls
@MarekKoniarek: Chyba, że za niedługo nie będzie mieć. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Stragan: co masz na myśli pisząc półbuto-trampeczki? Troche smutłem czytając to :/
EDIT: Nie ważne, przeczytałem dalsze komentarze. Na szczeście w takich nie chodzę. :)
Komentarz usunięty przez moderatora