Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
No elo ( ͡ ͜ʖ ͡)

Czy bylibyście chętny na największy wpis w historii wykopu? Największy i najbardziej użyteczny, bo będzie on dotyczył... wszystkiego co z TOBĄ związane ( ͡ ͜ʖ ͡) Ubieranie się, dbanie o siebie, wnętrze, trochę o kobietach i facetach, itp. itd. wszystko w kategorii wiekowej. Niektórym może pomoże wyjść ze #!$%@? a innym po prostu pomoże w lepszym dbaniu o siebie.

1/4 spisu:

1. Wygląd zewnętrzny
Wszystko o fryzurze (dopasowanie do kształtu głowy, pasta > guma > gówno > żel). Nie, nie robienie z siebie pajaca.
Wszystko o zębach i zajebistym uśmiechu
Wszystko o zaroście (3 dniowym) / brodzie (tutaj zalinkowanie do pewnej strony)
Wszystko o ubiorze podstawowym (dobieranie kolorów, gdzie kupować itp. itd.)
Perfumy, dobre perfumy przyciągają dziewczyny.

2. Wnętrze
- Jak zachowywać się względem kobiet i jak je traktować?
- Podstawowy kurs savoir vivre
- Dominacja facetów i dlaczego masz dominować.

3. Seks
- Przyrządy, żeby seks był jak najlepszy.
- Jak robić to jak najlepiej? Tak wiem, nie napiszę wam tego, ale wychodzicie z piwnicy więc pewnie nie wiecie. Dowiecie sie w praktyce.
Dla zachęty macie - http://www.wykop.pl/wpis/17771809/sprawdzone-polecam-tinder/

To działa.

Obserwujcie tag #twojwpis i zaplusuj ten wpis, żeby jak najwięcej osób się o tym dowiedziało! Jeżeli będzie odpowiednia ilość (będę wiedział, że chcecie) to będzie za jakiś czas...
Skąd wiedzieć, że ja go dodam? (z anonimowych) - cóż, będzie on tak zajebisty, że poznacie xD Będzie on dłuuugi, taka lektura :) Nie, nie będzie to #!$%@? coacha tylko solidne porady.

Nie ujawnię się, ponieważ na wykopie panuje kult #!$%@? i przegrywu i zostanę przez połowę skrytykowany hurr durr żyj jak chcesz - tak to prawda i to jest podstawa o czym we wpisie. Nie dla was ten wpis, za bramę

#wychodzimyzprzegrywu #modameska #modadamska #seks #zwiazki #przegryw #tfwnogf #tfwnobf

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Pobierz AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
No elo (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) 

Czy bylibyś...
źródło: comment_XOK2zJv1QrcI4s6IAWxpN2NA2gzMDyni.jpg
  • 52
OP: Komentarz wyżej do Ciebie @tajemniczygosc bo zapomniałem zawołać. No i tym razem jako OP, bo kod się zwalił (oby jako OP... Dlaczego co każdy mój komentarz jest generowany nowy kod, który nie działa? Bez sensu to...)

To jest anonimowy komentarz.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling

OP: @Asterling: No dopiero teraz ogarnąłem, że trzeba dodawać ten z początku. Tylko nie rozumiem w takim razie po co, co każdy komentarz generowany jest nowy kod, do czego on służy?

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling

@AnonimoweMirkoWyznania: #!$%@?, czyżby kolejny mesjasz zbawiciel, który liznął trochę PUA czy tam redpilla i teraz chce dawać "profesjonalne" i "skuteczne" porady jak postępować, żeby być alfa? Od razu przypomina mi się ten typ, co to twierdził, że zdjęcie marynarki na weselu jest faux pas i oznaką polactwa xD Albo ten drugi Alvaro, co miał robić livestreamy z wychodzenia z piwnicy i zagadywania do lasek ale speniał bo jakaś niewiasta zagroziła, że
OP:

A może by tak ograniczyć się tylko do tego punktu, co? Byłoby szybciej, a ja akurat pozostałych nie potrzebuję ;)

@feketehajuno: Może być jako pierwsze i wrzucę wcześniej ;)

taa, chyba w mlm marketingu, ja zarabiam milion miesięcznie i dostaję mercedesy jako premię co miesiąc, jeszcze jakieś pytania? xD

Przejrzałem Twój profil i tak jak myslałem - przegryw. Out do piwnicy.

Nie sztuka jest rwac losowe #!$%@? polki, a
CzarnyNomad: @HrabiaTruposz:

Albo ten drugi Alvaro, co miał robić livestreamy z wychodzenia z piwnicy i zagadywania do lasek ale speniał bo jakaś niewiasta zagroziła, że zadzwoni na policję, jeśli się od niej nie #!$%@? XDDD

Ale to bekowo brzmi, proszę o link Mireczku, chętnie poczytam XD

Zaakceptował: sokytsinolop