Wpis z mikrobloga

Przyznam się, że liczyłem na lepszą promocję, lecz i taką czasami może warto przynajmniej rozważyć. W księgarni #helion tylko dziś, z okazji dnia programisty, #ksiazki z wkładem pracy w powstanie ich Wuja Boba, możemy kupić 25% taniej.

mamy zatem:
Sandro Mancuso Software Craftsman. Profesjonalizm, czysty kod i techniczna perfekcja za 44,25zł
Robert C. Martin Zwinne wytwarzanie oprogramowania. Najlepsze zasady, wzorce i praktyki za 66,75zł
Robert C. Martin Mistrz czystego kodu. Kodeks postępowania profesjonalnych programistów za 29,25zł (pozycja opisywana krótko na stronie)
Robert C. Martin Czysty kod. Podręcznik dobrego programisty za 51,75zł

#programowanie #naukaprogramowania #czytajzwykopem
http://kaczus.ppa.pl/promocje
  • 5
@Kaczus2B: Nawet z promocjami mają kiepskie ceny. Zauważyłem, że w innych sklepach, przykładowo książka Czysty kod w dzisiejszej promocji (25%) ma cenę 51,75 zł, a tu już pierwsza z brzegu księgarnia czytam.pl i tam książka kosztuje 44,35 zł (zniżka 36%). Helion nie taki super, radziłbym skorzystać z oferty innych sklepów.
@szemy: Zawsze polecam sprawdzać, nim się kupi, gdzie cena jest lepsza. Czasami warto policzyć, bo sama cena też nie oddaje tego co możemy uzyskać. Kupowałem ostatnio trochę sprzętu, okazało się, że należy zwrócić jeszcze uwagę na koszt dostawy, a w niektórych przypadkach na koszt płatności (niektórzy i za to sobie doliczają). Nawet Twój przykład, powiedzmy, że jest to jedyna książka, chcesz z powodów, że masz blisko pocztę, dostać pocztą polską i