Aktywne Wpisy

Olo92 +4
Na kogo zagłosujesz podczas najbliższych wyborów?
- Konfederacja 27.8% (262)
- PiS 6.8% (64)
- KO 40.1% (378)
- Trzecia droga 6.2% (58)
- Lewica 4.4% (41)
- Nie idę na wybory - nie jestem pełnoletni 1.8% (17)
- Nie idę na wybory - jestem pełnoletni 13.0% (122)

Wraczek +98
Zawsze kisne jak osoby typu @BayzedMan jęczą coś o mechanizmie działania rosyjskiej propagandy, typ nabił prawie 60k akcji w półtorej roku tylko pod tagiem ukraina i ma tupet wypowiadać się o drugiej stronie xDDD
Na szczęście Ukraińcy prą do przodu i złomują kolejne hordy dziczy spod Uralu, jedyny minus jest taki, że będzie więcej spamu od tego przygłupa i jego bandy.
#ukraina #rosja #wojna
Na szczęście Ukraińcy prą do przodu i złomują kolejne hordy dziczy spod Uralu, jedyny minus jest taki, że będzie więcej spamu od tego przygłupa i jego bandy.
#ukraina #rosja #wojna

Takie pytanie - jeśli wiem że mój ziom ma dziewczynę, a przynajmniej miał, a dzisiaj widziałem tę dziewczynę z jakimś gościem, jak szli trzymając się za ręce wzajemnie, to powinienem mojemu ziomowi to powiedzieć?
Ostatni teraz, kiedy mi było wiadomo, że są razem, to 3 miesiące temu. Gdybym wiedział, że się rozstali, to nic bym mu nie mówił of course; ale jeśli tego nie zrobili, to chyba powinienem mu o tym powiedzieć, bo nie wyobrażam sobie innego powodu, żeby dziewczyna i chłopak szli, trzymając się za ręce [chęć niezgubienia się w tłumie odpada], jeśli nie są parą.
Dość istotnym faktem jest, że mojemu ziomowi to napiszę na facebooku, a nie powiem, bo się raczej nie będziemy widzieć, chyba że przypadkiem. Jeśli miałbym się z nim spotkać, to bym mu powiedział, bo to takie "przy okazji", ale jeśli napiszę, to będzie to rozpoczęcie rozmowy, ugruntowane poważnymi przesłankami.
Może się rozstali np. wczoraj i ziom mój jest nadal #!$%@? i gdybym zaczął ten temat, to by się #!$%@?ł na mnie, że mu przypomniałem o tym fakcie.
#zwiazki #pytanie #rozowepaski #niebieskiepaski
Kumpla nie stracisz a najwyżej uratujesz go przed złym wyborem dziewczyny :)
@co_za_roznica: @psposki: zedytowany wpis, jeśli to ważne
Mysle, że Cię zrozumie ;)
@psposki:
@Nova24:
Sorry, że wołam jeszcze raz, ale chciałbym dodać również, że ogólnie z tą dziewczyną się znamy, mówimy se część, tak dzisiaj również było; i się trochę cykam że ona będzie wiedziała, że to ja doniosłem.
Choć oczywiście znajomość z ziomem >>> znajomość z kimś tylko na cześć, ale dodaje, bo to również ważne, nie musicie odpowiadać jeszcze raz.