Wpis z mikrobloga

tl;dr to pierwszy akapit

Takie pytanie - jeśli wiem że mój ziom ma dziewczynę, a przynajmniej miał, a dzisiaj widziałem tę dziewczynę z jakimś gościem, jak szli trzymając się za ręce wzajemnie, to powinienem mojemu ziomowi to powiedzieć?

Ostatni teraz, kiedy mi było wiadomo, że są razem, to 3 miesiące temu. Gdybym wiedział, że się rozstali, to nic bym mu nie mówił of course; ale jeśli tego nie zrobili, to chyba powinienem mu o tym powiedzieć, bo nie wyobrażam sobie innego powodu, żeby dziewczyna i chłopak szli, trzymając się za ręce [chęć niezgubienia się w tłumie odpada], jeśli nie są parą.

Dość istotnym faktem jest, że mojemu ziomowi to napiszę na facebooku, a nie powiem, bo się raczej nie będziemy widzieć, chyba że przypadkiem. Jeśli miałbym się z nim spotkać, to bym mu powiedział, bo to takie "przy okazji", ale jeśli napiszę, to będzie to rozpoczęcie rozmowy, ugruntowane poważnymi przesłankami.
Może się rozstali np. wczoraj i ziom mój jest nadal #!$%@? i gdybym zaczął ten temat, to by się #!$%@?ł na mnie, że mu przypomniałem o tym fakcie.

#zwiazki #pytanie #rozowepaski #niebieskiepaski
  • 11
@co_za_roznica:
@psposki:
@Nova24:
Sorry, że wołam jeszcze raz, ale chciałbym dodać również, że ogólnie z tą dziewczyną się znamy, mówimy se część, tak dzisiaj również było; i się trochę cykam że ona będzie wiedziała, że to ja doniosłem.
Choć oczywiście znajomość z ziomem >>> znajomość z kimś tylko na cześć, ale dodaje, bo to również ważne, nie musicie odpowiadać jeszcze raz.
@co_za_roznica: Napisałem do niego, zacząłem o czymśtam, później że mi podrywanie nie wychodzi, później jak tam u niego z tymi sprawami, on że nie narzeka, ja "no ale tak serio, to nadal ta sama u ciebie?", on że już nie, ale co weekend inna ( ͡° ͜ʖ ͡°) W tym momencie ten temat się skończył w rozmowie. Bałem, się że będzie gorzej. I odrobinę nie wiem, czy