Jako, że jest to mój pierwszy post na Wykopie [na tym koncie ( ͡°͜ʖ͡°)] to chcę się przywitać i od razu zaprezentować wam moją nową stronę, na której będę zamieszczał moje recenzje chińskiego sprzętu. Jak nazwa konta wskazuje jest to www.chinatorium.pl. Będę publikował tam najczęściej recenzje elektroniki takiej jak TV Box, dyski SSD, telefony i inne ciekawe urządzenia. Czasem znajdzie się tam też recenzja czegoś innego co kupię w Chinach i uznam, że jest na tyle fajne, że warto zrobić recenzję. Często będę też zamieszczał kupony oraz promocje, tak więc jeśli nie chcesz czegoś przegapić to zapraszam do obserwowania tagu #chinatorium. Możecie też polajkować fanpage/twittera, który możecie znaleźć klikając na ikonkę w lewym górnym rogu strony (na razie jest tam dość pusto, ale gdy będę wrzucał jakąś recenzję/promocję/kupony to będzie wzmianka i na Wykopie i na portalach społecznościowych).
No i tyle przywitania, teraz czas na zaprezentowanie pierwszej recenzji na stronie, którą jest recenzja kabla Old Shark, a już w weekend recenzja TV Box TX5 Pro (a następnie TRZY dyski SSD firmy PNY oraz dwa dyski Netac (w tym jeden przenośny pod USB 3.0).
Przedmiot: Kabel micro USB Old Shark o długości 1,8m. Cena: 1,51$ (Aliexpress) Opis: Kupić tani i jednocześnie dobry kabel, którym można ładować telefon z "normalną" prędkością nie jest łatwo. Firma Old Shark pokazuje, że dobry kabel nie musi być jednocześnie drogi. W ich ofercie można znaleźć przewód o długości 1,8 metra, który pozwala osiągnąć bardzo dobre natężenie prądu, od którego zależy prędkość ładowania.
@lukaszlukasz: Ten kabel to była recenzja testowa, bo chciałem ogarnąć wygląd strony, galerii itp. Raczej nie będę więcej kabli ściągał. A opublikowałem, bo uznałem, że taki kabelek się może przydać, szczególnie że sam kupowałem różne kable ~1$ i miały niesamowite max 0,7A. Ładowanie szło jak burza ( ͡°͜ʖ͡°)
PS: Ten dysk SSD Netac przenośny co Ciebie i @ChineseMobilePhones miałem zawołać będzie niedługo. To
No i tyle przywitania, teraz czas na zaprezentowanie pierwszej recenzji na stronie, którą jest recenzja kabla Old Shark, a już w weekend recenzja TV Box TX5 Pro (a następnie TRZY dyski SSD firmy PNY oraz dwa dyski Netac (w tym jeden przenośny pod USB 3.0).
Przedmiot: Kabel micro USB Old Shark o długości 1,8m.
Cena: 1,51$ (Aliexpress)
Opis: Kupić tani i jednocześnie dobry kabel, którym można ładować telefon z "normalną" prędkością nie jest łatwo. Firma Old Shark pokazuje, że dobry kabel nie musi być jednocześnie drogi. W ich ofercie można znaleźć przewód o długości 1,8 metra, który pozwala osiągnąć bardzo dobre natężenie prądu, od którego zależy prędkość ładowania.
Link do recenzji: http://goo.gl/VxUP20
#aliexpress #gearbest #itemyzchin #chinatorium
PS: Ten dysk SSD Netac przenośny co Ciebie i @ChineseMobilePhones miałem zawołać będzie niedługo. To