Aktywne Wpisy
Lewusx +200
Siemanko ponownie.
Wczoraj dosłownie rozbiłem bank, wygrałem całe zawody Słodkiewicz Classic (kategoria do 100kg i overall), uzyskując tytuł międzyfederacyjnego mistrza polskie w kulturystyce i nagrodę w wysokości 5000zł (jedyne zawody z nagroda pieniężną).
Forma siadła jeszcze lepiej niż dzień wcześniej.
Zapraszam do obserwacji moich dalszych poczynań, bo będzie się działo w tym sezonie.
Zapraszam również do współpracy, zwykłych kowalskich chcących zgubić brzuszek, osoby które zastanawiają się nad terapia zastępcza, chłopaków którzy chcą
Wczoraj dosłownie rozbiłem bank, wygrałem całe zawody Słodkiewicz Classic (kategoria do 100kg i overall), uzyskując tytuł międzyfederacyjnego mistrza polskie w kulturystyce i nagrodę w wysokości 5000zł (jedyne zawody z nagroda pieniężną).
Forma siadła jeszcze lepiej niż dzień wcześniej.
Zapraszam do obserwacji moich dalszych poczynań, bo będzie się działo w tym sezonie.
Zapraszam również do współpracy, zwykłych kowalskich chcących zgubić brzuszek, osoby które zastanawiają się nad terapia zastępcza, chłopaków którzy chcą
marek_antoniusz +70
#glupiewykopowezabawy #kultura #spoleczenstwo #socjologia
Zaczynam:
- Czytanie gazety codziennej na chodniku
Czynności, które 20. lat temu były naturalne w sferze publicznej, a które obecnie większość uznałaby za co najmniej dziwne.
Zaczynam:
- Czytanie gazety codziennej na chodniku
http://nietylkogry.pl/post/recenzja-komiksu-pacific-rim-tales-from-year-zero/
#recenzja #komiks #komiksy #pacificrim #film #filmy