Aktywne Wpisy

b_oski +24

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#gielda
Nigdy już nie dotykam giełdy akcji. Straciłem 15% na sp500 który miało być najbezpieczniejsze i na ten moment ponad 10k na minusie, trochę lepiej na akcjach, ale tam wrzuciłem o wiele mniej. Zaraz ktoś powie że trzymaj i kiedyś wróci - otóż nie wróci jak u sterach jest debilny orangutan który nie pozwoli na wzrosty. I jak mi ktoś powie że giełda jest lepsza od bukmacherki
#gielda
Nigdy już nie dotykam giełdy akcji. Straciłem 15% na sp500 który miało być najbezpieczniejsze i na ten moment ponad 10k na minusie, trochę lepiej na akcjach, ale tam wrzuciłem o wiele mniej. Zaraz ktoś powie że trzymaj i kiedyś wróci - otóż nie wróci jak u sterach jest debilny orangutan który nie pozwoli na wzrosty. I jak mi ktoś powie że giełda jest lepsza od bukmacherki

fidget ˈfɪdʒɪt/ verb - make small movements, especially of the hands and feet, through nervousness or impatience.
https://en.wikipedia.org/wiki/Fidgeting
#fidget #nerwicanatrectw #kickstarter
źródło: comment_fCwGwFtvZNJdGlPnq8rZ2M5eSlM77F2J.gif
PobierzZanim zarobią, to przez to, że dali zaporową cenę (serio 100zł za zabaweczkę?) zarobią Chińczycy. Na ali teraz za 2 do 5$.
@DzieckoBezZycia:
Ja lubię pstrykać długopisem. W sumie to mi długopis wystarcza (można nim też kręcić) i zawsze jest jakiś pod ręką a nie że będę ze sobą konkretny nosił. Więc z jednej strony przydatne, z drugiej zbędne.