Wpis z mikrobloga

@WolfSky: No tak to się właśnie robi pasztet! Polecam spód i foremki i brzegi tak do 1/2 obłożyć plastrami boczku, doda smaku i zapobiegnie rozpadaniu się przy wyciąganiu.
  • Odpowiedz
@wykopowy_brukselek: 30 deko podróbów (wątróbka np.) 30 deko szynki przerośniętej tłuszczem, #!$%@? do gara szynke z selerem, przyprawiasz, gotujesz gotujesz gotujesz, po gotowaniu okolo godziny dodajesz marchew, pietruszke, czosnek i co tam lubisz jeść, gotujes gotujesz 30 minut, wyjmujesz, mielisz wszystko na maszynce, mieszasz mieszasz, mielisz jeszcze raz z cebulą, dodajesz jajko, mieszasz mieszasz, dodajesz trochę rosołu z gotowania, żeby było takie bagno, #!$%@? do formy i po 1.5h wyjmujesz
  • Odpowiedz