@ex-02: Nie wiem. Do wyrobienia BSN potrzebny jest chyba meldunek, więc wyrobić w innych gminach może być chyba ciężko.
Swój poprzedni komentarz pisałem na podstawie tego, co wykopki pisały pod tagiem. Zazwyczaj wszyscy piszą, że dają od ręki. Sam jednak musiał te trzy dni odczekać w Rotterdamie. I jeśli sie nie mylę, to o podobnej sytuacji ktoś wspominał w Venlo.
Bsn\sofi tylko w wiekszym miescie. Ja osobiscie robilem w Utrechcie. Umawiasz sie na spotkanie, nie pamietam juz jakie dokumenty sa potrzebne, ale numer dostalem od reki. Powodzenia.
@gr4p3: @Amfidiusz: głównie chodziło mi o czas, bo w agencji pracy mówili coś o 2 tygodniach :) Ale jak to niecały tydzień to jadę bez nich. Jakbym miał wynająć mieszkanie i 2 tygodnie siedzieć na dupie to byłoby trochę kiepsko.
#holandia #emigracja #pytanie
Swój poprzedni komentarz pisałem na podstawie tego, co wykopki pisały pod tagiem. Zazwyczaj wszyscy piszą, że dają od ręki. Sam jednak musiał te trzy dni odczekać w Rotterdamie. I jeśli sie nie mylę, to o podobnej sytuacji ktoś wspominał w Venlo.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora