Wpis z mikrobloga

Też macie taką minę jak widzicie wpis z około 100 plusami, avatar jakiś tęczowy, język jakby jakiś profesorek, starzec, mędrzec (ale jakoś tak na siłę, kompletnie niepotrzebnie wrzucane wyszukane słowa), rozwijacie wpis, czytania na 3 strony A4, #!$%@? różnych cytatów? Patrząc na co dwudzieste zdanie już wiecie, że to kolejne wypociny uderzające w PiS (czasem słusznie, czasem żeby tylko #!$%@?ć)/Kościół Katolicki/pochwalające aborcję/związki homoseksualne. Można grać w bingo. Wiadomo, że szkoda czasu na czytanie bo to i tak gówno, scrollujecie dalej. Kolejny pseudointelektualista z neuropy
#bekazlewactwa
Pobierz ZohanTSW - Też macie taką minę jak widzicie wpis z około 100 plusami, avatar jakiś tę...
źródło: comment_NF76g6k3cybHjdNd0wtmsHSvnRs0X16Z.jpg
  • 28
@ZohanTSW: @Krzemien: @fredperry:
Chodzi tu o naśladowanie, świadome lub nie, maniery Przemawiania niczym Autorytet - neutralnie, dostojnie, z troską o maluczkich, no po prostu Przyzwoicie - a warto być przyzwoitym!
A wychodzi to tak żałośnie śmieszne z dwóch powodów:
1. Mało kogo już Autorytety obchodzą, niewiele ich zresztą zostało wśród żywych (z największych tuzów - tylko Bolek), a próby strugania nowych kończą się bublami pokroju Kijowskiego...
Może nie pojmujemy
@ZohanTSW: Generalnie mam taką minę jak widzę jakiekolwiek polityczne wypociny na mirko. Ciekawe, ile zarabia się za taką aktywność, bo niektórzy męczą naprawdę długie wywody i nie chce mi się wierzyć, że ktoś marnuje tyle czasu za darmo. Jako, że nie używam czarnolisto, to widząc tęczowy, czy inny wyklęty (niczym się to od siebie nie różni) awatar po prostu przewijam szybciej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ZohanTSW: Okazuje się, że tekst dłuższy, niż dwie linijki, stosowanie zdań złożonych, cytaty i źródła - to wszystko objaw lewactwa i powód do wstydu. Do tego można jeszcze dodać zapewne poprawną polszczyznę: tak jak ostatnio jeden z wykopowych ekspertów (nie chce mi się szukać gdzie i który), gdy @koroluk zwrócił mu uwagę, że niepoprawnie używa jakiegoś słowa, ten stwierdził, że słowniki piszą idioci i on się nie będzie do tego stosował.