Aktywne Wpisy
giga_jablecznik +181
#facebookcontent #heheszki
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Rozejść się?
- Tak 63.0% (116)
- Nie 12.0% (22)
- Zrobić bachora 13.6% (25)
- Zrobić bachora później i przetrwać gadanie 11.4% (21)
Od jakichś 2-3 miesięcy zaczałem chodzić na siłownię w pracy. Poniedziałek/środa/piątek, po 30 minut. Potem do domu zjeść coś wysokobiałkowego, np. omlet. Ważę ~97kg.
Od razu zaznaczę, że nie znam nomenklatury, i nawet nie będę próbował. Na zdjęciu oznaczyłem więc sprzęty numerami.
1: 25kg odważników, plus sztanga (nie wiem ile waży), 2-5 powtórzeń.
2: 95kg z szerokim rozstawem (na mięśnie pleców, wg oznaczeń na drążku), 2-5 powtórzeń.
3: 100kg (więcej nie ma), obie nogi, 5 powtórzeń.
4: 120kg (więcej nie ma), 3-5 powtórzeń.
5: 140kg (o ile sztanga waży 20), niepełny przysiad (wolę nie ryzykować pełnego, bo czasem mi nogi ze stawu wypadają), 5 powtórzeń.
6: 90kg (o ile sztanga waży 20), 2-5 powtórzeń.
7: 24kg na rękę, podnoszę do barku, 3-5 powtórzeń na rękę.
Potem 2-3 minutowa przerwa, i powtórka.
Co #!$%@?łem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#silownia #mikrokoksy #broscience
@anonymous_derp: kolejność
@anonymous_derp: życie
@Nebayh: Rozwiniesz?
@anonymous_derp: wybór planu.
@pokey: Rozwiniesz?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
W takim razie czemu siłownie mają całą tą masę sprzętu, jeśli potrzebna jest wyłącznie sztanga?