Wpis z mikrobloga

Ojciec wcisnął mi wczoraj kartę "moja biedronka" z nadzieją na jakieś zniżki/kupony itd. A okazuje się że gdy wyda tam 2400zł to dostanie jakiegoś gównianego pluszaka. Liczyłem że zbliżamy się do standardów zachodu gdzie firma dba o klienta gdy często robi zakupy w ich sieci.
Widocznie nadal panuje u nas dzicz. #przemyslenia #biedronka #polska
c.....n - Ojciec wcisnął mi wczoraj kartę "moja biedronka" z nadzieją na jakieś zniżk...

źródło: comment_V8VLgQNbydgcKOOlCeeCajosIaYdYq5e.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Perfidny: 1 naklejka = 40zł a 60 naklejek to pluszak. Jeśli dobrze zrozumiałem gdy płacimy kartą i wybierzemy jakieś warzywa to możemy zgarnąć 4pkt= 40zł zamiast 1pkt. Ale komu by się chciało bawić dla takiej super nagrody, szkoda czasu.
  • Odpowiedz
@crystaldragon: Z tego co sie dowiedzialem ma to byc zrobione niczym pkt na stacjach i mozna sobie pkt zbierac i w nastepnej promocji moga byc np akcesoria kulinarne lub jakies p-------i a.nawet rabaty ze warto zbierac pkt ale ich jeszcze nie wymieniac.
  • Odpowiedz
Bynajmniej dla mnie są one mega słodkie

@fokamv: nie można napisać, że nie są słodkie? Znaczenie słowa, które użyłeś jest odmienne od zamierzonego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

bynajmniej =/= przynajmniej ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@crystaldragon: Kurde... byłem w biedrze i pytałem się kasjera jak to działa itp a on, że jak clubcard w tesco ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mam nadzieję, że coś wprowadzą oprócz g---o pluszaków.
  • Odpowiedz
@kxait: no, ale np. ja zakupy za 40 zł w biedrze robię raz, no góra dwa w tygodniu (bo ileż ten pasztet i parówki kosztują), więc uzbieranie 60 naklejek, zajęłoby mi ponad 9 miesięcy... XD 9 miesięcy zbierać na głupią zabawkę.
  • Odpowiedz
@nocnica: no bo o to chodzi żeby cię namówić żebyś uzbierał 2400 zł na tą pluszanke chociaż taka sama możesz za 2.40 zł kupić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz