Ojciec wcisnął mi wczoraj kartę "moja biedronka" z nadzieją na jakieś zniżki/kupony itd. A okazuje się że gdy wyda tam 2400zł to dostanie jakiegoś gównianego pluszaka. Liczyłem że zbliżamy się do standardów zachodu gdzie firma dba o klienta gdy często robi zakupy w ich sieci. Widocznie nadal panuje u nas dzicz. #przemyslenia #biedronka #polska
@Perfidny: 1 naklejka = 40zł a 60 naklejek to pluszak. Jeśli dobrze zrozumiałem gdy płacimy kartą i wybierzemy jakieś warzywa to możemy zgarnąć 4pkt= 40zł zamiast 1pkt. Ale komu by się chciało bawić dla takiej super nagrody, szkoda czasu.
@crystaldragon: zamow sobei maskotki na ali, albo kup za 50zl/szt. Jest spora szansa ze ta karta bedzie w pozniejszym terminie oferowac rabaty, program lojalnosciowy itd... to poki co pierwszy tydzien jak ja rozdaja.
@crystaldragon: Z tego co sie dowiedzialem ma to byc zrobione niczym pkt na stacjach i mozna sobie pkt zbierac i w nastepnej promocji moga byc np akcesoria kulinarne lub jakies p-------i a.nawet rabaty ze warto zbierac pkt ale ich jeszcze nie wymieniac.
@crystaldragon: Kurde... byłem w biedrze i pytałem się kasjera jak to działa itp a on, że jak clubcard w tesco ( ͡°ʖ̯͡°) Mam nadzieję, że coś wprowadzą oprócz g---o pluszaków.
@kxait: no, ale np. ja zakupy za 40 zł w biedrze robię raz, no góra dwa w tygodniu (bo ileż ten pasztet i parówki kosztują), więc uzbieranie 60 naklejek, zajęłoby mi ponad 9 miesięcy... XD 9 miesięcy zbierać na głupią zabawkę.
Widocznie nadal panuje u nas dzicz. #przemyslenia #biedronka #polska
Jest spora szansa ze ta karta bedzie w pozniejszym terminie oferowac rabaty, program lojalnosciowy itd... to poki co pierwszy tydzien jak ja rozdaja.
@fokamv: nie można napisać, że nie są słodkie? Znaczenie słowa, które użyłeś jest odmienne od zamierzonego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
bynajmniej =/= przynajmniej (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Mam nadzieję, że coś wprowadzą oprócz g---o pluszaków.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora