Wpis z mikrobloga

13 - 5 = 8

Skoro aż tak boli cię dupka to powiedz swojemu koledze żeby cie pomasował od środka. - @adams1221

d--a jest od srania , akcja bardzo potrzebna,bo wam się ,homosie, już w bańkach przewraca od tego równouprawnienia i tolerancji - @Kick_Ass

Homoseksualizm przede wszystkim szkodzi dupie ... - @boromeusz

Nie wmówicie społeczeństwu, że dwóch facetów walących się w dupsko to coś normalnego - @Basiura89

Po cholerę się afiszują, że walą się w d--y? - @zett93

Czyli dawka fantazji prawaków z ostatnich kilku godzin. Pewnie to i tak nie wszystko :>
#stuprawakowinteresujacychsiedupamigejow #bekazprawakow #lgbt #homoseksualizm #neuropa
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

hehe badania tez moge zrobic badanie na 5 dzieci i mam wynik jaki chce wiec to argument rowny 0

@T0Tylk0Ja: O metodzie naukowej słyszał? Statystyce? Poziomach ufności?

Jak sie musi czuc dziecko gdy wychowują go dwa pedały przeciez ono nie bedzie mialo zycia w szkole czy na codzień

To nie wina homoseksualistów, tylko z-------h rodziców, którzy uczą dzieci nienawiści i sami nią epatują.
  • Odpowiedz
@funlandatthebeach: ja dziecko bede wychowywał ze pedalstwo to nic normalnego. Czlowieku zyjemy w czasach totalnego lewactwa te wszystkie testy oplacane przez sorosa i spulke znacza dla mnie tyle co sondaże CBOS czyli 0. Na szczescie prędzej dostaniesz w p-------e niz adoptujesz dziecko.
  • Odpowiedz
ja dziecko bede wychowywał ze pedalstwo to nic normalnego. Czlowieku zyjemy w czasach totalnego lewactwa te wszystkie testy oplacane przez sorosa i spulke znacza dla mnie tyle co sondaże CBOS czyli 0. Na szczescie prędzej dostaniesz w p-------e niz adoptujesz dziecko.

@T0Tylk0Ja: abstrahując od poglądów, z twojego sposobu pisania od razu wyłania się obraz troglodyty-napinacza. Ogarnij styl, bo sprawiasz wrażenie zaplutego dzikusa z pianą na ustach, a nie poważnego rozmówcy.
  • Odpowiedz