Wpis z mikrobloga

@shox: Akurat brakło mi miejsca na BF1 xD
@saimonm: Ke? Jeśli mówisz o dacie na screenie, to jest data utworzenia folderu (czyli kiedy robiłem ostatnio format całego dysku).
@FeniEnt: Już od roku praktycznie nie gram, po za sprawdzaniem jak WoT chodził po zmianie grafy dwukrotnie i procesora xD
@Eau-Rouge: Ja już to zrobiłem prawie miesiąc temu ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Mam dość randomów, a cw/sh mnie nie interesuje. Czyli tak na dobrą sprawę nic się nie wydarzy co spowodowałoby ponowną instalację wot-a .
@Rampampam: Dla mnie muszą #!$%@?ć artę (albo PRZYNAJMNIEJ zrobić coś na wzór AW do tego z limitem maks 2, mooże 3 na team), coś zrobić z geld ammo (najlepiej obniżyć mocno dmg i dać za normalny hajs, a nie płać więcej - dostań lepsze ammo i na koniec coś z lajtami zrobić, najlepiej spory buff view range. I byłoby git. Tak niewiele trzeba zrobić. Noobów na randomach można przeżyć, oni będą
@Eau-Rouge: Wiesz, to już nawet mi nie chodzi o mechanikę, bo arta, złoto też mnie #!$%@?. Kij że też używałem golda, ale przynajmniej w granicach rozsądku ( ͡° ʖ̯ ͡°) Wiele osób z którymi grałem wcześniej plutony, czy dla samego pieprzenia na privach odeszła od tej gry. Do tego #!$%@? misje gdzie masz zdobyć 100k expa zeby dostać 3x naprawy albo leczenie. Po kij tu się denerwować.