Aktywne Wpisy
To będzie raczej pasta o tym, jak ludzie są fałszywi. Dlatego usiądźcie wygodnie. ????
Myślałam, że mam przyjaciółkę. Ale do rzeczy:
Mianowicie - w lipcu, moja siostra była w bardzo ciężkiej sytuacji psychicznej. Będąc w Holandii - próbowała popełnić samobójstwo. Tkwi w bardzo toksycznym związku, ale tu nie o tym. Wyjechała tam do pracy, ale z nieodpowiednią osobą. Jej partner rozbił jej telefon i zostawił ją bez żadnego kontaktu z rodziną.
Pewnego
Myślałam, że mam przyjaciółkę. Ale do rzeczy:
Mianowicie - w lipcu, moja siostra była w bardzo ciężkiej sytuacji psychicznej. Będąc w Holandii - próbowała popełnić samobójstwo. Tkwi w bardzo toksycznym związku, ale tu nie o tym. Wyjechała tam do pracy, ale z nieodpowiednią osobą. Jej partner rozbił jej telefon i zostawił ją bez żadnego kontaktu z rodziną.
Pewnego

#wot
@saimonm: Ke? Jeśli mówisz o dacie na screenie, to jest data utworzenia folderu (czyli kiedy robiłem ostatnio format całego dysku).
@FeniEnt: Już od roku praktycznie nie gram, po za sprawdzaniem jak WoT chodził po zmianie grafy dwukrotnie i procesora xD
Mam dość randomów, a cw/sh mnie nie interesuje. Czyli tak na dobrą sprawę nic się nie wydarzy co spowodowałoby ponowną instalację wot-a .
@Rampampam: @shox: @sekate: @saimonm: @ONGHi: @FeniEnt: @Fakie: @PiccoloColo: tak właśnie mirkowie ta gra traci normalnych graczy, jest tak samo #!$%@? jak 4 lata temu i niektórzy to dostrzegają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
troche #nostalgia @
@PiccoloColo: Nieprawda :^)
@Fakie: Nieprawda :^)
@Eau-Rouge: To jak, wbijasz do nas na Rocket League? xD
@kubakabana: Bo jeszcze nie zrobili XVMa dla WoWa xD
@Emes91 Odkrył sposób na pozbycie się wirusa A1H8. Wejdź w link i sprawdź sam.
A jednak tu jesteś ( ͡º ͜ʖ͡º)