Aktywne Wpisy

mickpl +840
Ale mi wstyd za was, ciule z TVN-u, że szczujecie na Glapę, że nie obniża stóp, serio XD
Stopy są delikatnie powyżej inflacji, wszyscy członkowie RPP (również ci wybrani przez obecną koalicję) głosują jednomyślnie. Każdy ekonomista w tym kraju potwierdza, że jest dobrze i lepiej nie majstrować, bo będzie kolejna runda inflacji.
Zresztą dobrze o tym wiecie, szkoda strzępić ryja.
#nieruchomosci #gielda #media #tvn
Stopy są delikatnie powyżej inflacji, wszyscy członkowie RPP (również ci wybrani przez obecną koalicję) głosują jednomyślnie. Każdy ekonomista w tym kraju potwierdza, że jest dobrze i lepiej nie majstrować, bo będzie kolejna runda inflacji.
Zresztą dobrze o tym wiecie, szkoda strzępić ryja.
#nieruchomosci #gielda #media #tvn
źródło: tvn
Pobierz
arcxa +81
Jednym z wielkich zwycięstw wojny damsko-męskiej jest wmówienie kobiecej populacji, ze taniec na rurze jest w 100% dla sportu. Programowanie idzie tak głęboko, że baby same będą bronić tej formy rekreacji jak ktoś powie, że to tylko kręcenie tyłkiem, żeby faceci mogli popatrzeć.
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
źródło: 628e38307f253
Pobierz

Mirki, jak to jest z tym seksem dopiero po ślubie? Mój różowy pochodzi z bardzo religijnej rodziny i już na początku związku, czyli ponad 2.5 roku temu zadeklarował mi to stanowisko wobec seksu i wszystkich innych przyjemności przed ślubem. O ile wtedy, gdy byłem jeszcze dość młody i uważałem, że przejdzie jej z wiekiem, to tyle teraz przekonuje się jednak, że jest w tym przekonana i nic z tego do ślubu, który planuję dopiero po skończeniu studiów, czyli będąc 25 lvl. Takie same stanowisko ma wobec wspólnego mieszkania razem. Nawet, gdybyśmy chcieli iść na studia do większego miasta, to musielibyśmy szukać dwóch różnych mieszkań..xD Jak żyć?
#zwiazki #s--s #przemyslenia #anonimowewyznaniamirka
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
abstrahując od tego jakie mam zdanie na temat czekania do ślubu z seksem i wspólnym mieszkaniem, to to jest jej wybór i decyzja i powinieneś to uszanować. ale jeśli już wiesz, że tyle nie wytrzymasz to masz proste rozwiązanie problemu - zerwanie.
@gwynebleid: Jasne, tylko laska ma złamać swoje zasady moralne w imię "sprawdzenia'? Jak ktoś napisał wyżej - OP wiedział na co się pisze wchodząc w taką relację.
A jeśli jego laska wytrzyma jeszcze parę lat to raczej tego pociągu
Komentarz usunięty przez moderatora
@gwynebleid: Wiem o tym doskonale i nie wyobrażam sobie bycia z kimś kogo kocham bez tak ważnego elementu jakim jest s--s. A z drugiej strony, mam ogromnie dużo szacunku do osób które mają swoje zasady i się ich trzymają. Jeśli OP kocha, to poczeka, jeśli nie może poczekać - to rzeczywiście
@gwynebleid: Czy wianka?;)