Aktywne Wpisy
#motoryzacja #samochody
Jakie samochody z lat 2000 waszym zdaniem będą w przyszłości cenionymi klasykami? Jeżdżę na co dzien audi a3 z 2006 ale szukam też czegoś co może zyskać na wartości za 10-20 lat. Może jakiś mustang V GT z pakietem Saleen?
Jakie samochody z lat 2000 waszym zdaniem będą w przyszłości cenionymi klasykami? Jeżdżę na co dzien audi a3 z 2006 ale szukam też czegoś co może zyskać na wartości za 10-20 lat. Może jakiś mustang V GT z pakietem Saleen?

Logoludy +70
Jutro cały świat za Argentyną. Nie wyobrażam sobie żeby ktoś z własnej woli mógł kibicować Angolom no może poza fanbazą Criastiano która będzie liczyć na porażkę Messiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz
#mecz

źródło: comment_a7zNbsPv1WgkTdufGGeJ0J2HbNBWi0Sv.jpg
Pobierz@StarsThief: @Prokurator1990: Prawdziwe jest to, że głupotą jest zniechęcać innych do posiadania dzieci. Najlepiej zachęcać innych i samemu nie mieć, jeżeli nie ma się chęci.
No a z perspektywy osoby, która takie dziecko ma polecam najpierw się wyszaleć pozwiedzać odpocząć. Ja się o----------m pierwsze 28 lat mojego życia i śmiało mogę powiedzieć, że bardzo dużo przeżyłem więcej niż większość. Mogę więc już grzać tyłek w
Osobiście ja akurat jestem zdecydowanie po tej drugiej stronie, wolę hajsy wydać na przyszłą rodzinę.