Aktywne Wpisy
MokrySuchar +94
Jest jakiś chętny reprezentant tagu #famemma wystąpić na Bitej Śmietance?
Oferujemy mysteryboxa i koszulkę (+koszty transportu).
Oferujemy mysteryboxa i koszulkę (+koszty transportu).
pkostowski +907
Czy informowanie o legalnym proteście przeciwko złym decyzjom rządu jest złamaniem regulaminu Wykopu? Kolejny raz została usunięta informacja o tym. Władza się zmienia, ale zwyczaje administracji zostają...
Niezmiennie zapraszam 6 maja od 17:00 na pl. Trzech Krzyży przed Ministerstwo Rozwoju.
#kredyt0procent #koalicjadeweloperska #warszawa #nieruchomosci
Niezmiennie zapraszam 6 maja od 17:00 na pl. Trzech Krzyży przed Ministerstwo Rozwoju.
#kredyt0procent #koalicjadeweloperska #warszawa #nieruchomosci
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
i od razu chciałbym zapytać czy te tarcze ze zdjęć są już do wymiany czy jeszcze mogą być używane (myślę że mniejsza jest do zamiany ale do dużej mam wątpliwości )? Jeśli wymienię tarcze to łańcuch też powinienem wymienić na nowy mimo iż nie jest rozciągnięty, kaseta też nowa? (może jakoś się dopasuje i zobaczyć czy nie będzie przeskakiwał etc?) Po ilu km wymieniacie tarczę w korbie, tak orientacyjnie bo te ze zdjęcia mam od roku, czyli przejechałem jakieś 7-8k km. Na pewno zostały mocno zużyte przez 1szy łańcuch, który miałem bardzo rozciągnięty. To jest mój pierwszy rower szosowy i uczę się na błędach, sam go też serwisuje dlatego za bardzo mądre uważam słowa wiele razy powtarzane przez bardziej doświadczonych, że pierwsza szosa nie powinna być jakaś mega droga bo popełnimy wiele błędów a do takiego Tribana na Sorze częsci są tańsze :). Akurat po zakupie kompletu kluczy rowerowych, spadła na mnie lawina awarii, zerwana linka przerzutki, dojechana kaseta i suport do wymiany.zdjęcia tarcz #rower #szosa #wykoptribanclub
Komentarz usunięty przez autora