Wyjście wysoko z moich długo chomikowanych NAV w ostatnich dniach -- NAV z których się ciągle wyśmiewano gdy pisałem że je mam pisano z wielkim sarkazmem i irionią : "kupuj nav" itd itd
Wyjście dzisiaj rano na 0.00294 z ETC następnie wejście na XMR przy 0.0073 wyjście z XMR na 0.00915 i wejście w ETC na 0.00270 i zdążyłem odejść na godzinkę od komputera a tu miła niespodzianka bo ETC już 0.00285
@m00n: No nie takie grosze:) dla mnie to nie grosze. No ETC to dopiero jak by początki tej kryptowaluty. ETC powiedziałem sobie że nie wychodzę jeszcze długo długo. Long Term tak jak było z NAV Nie ciśnie mnie na wyjście z ETC bo wchodziłem w to bardzo nisko pierwszego dnia--- spodziewam się że część kapitału z XMR będzie przechodziła do ETC.
Przecież nie raz pisałeś, że nie sprzedajesz nigdy swoich inwestycji :D.
@blacktyg3r: Ale wiesz dzisiaj zadrżała mi ręka na ETC i puśćiłem na 0.00294 i potem patrzę a tu na XMR jakaś jazda więc wlazłem i wyszedłem z XMR z zyskiem 2 bitki ( bo na lewarze - mimo że zawsze jestem przeciwnikiem lewara ) i wróciłem niżej na ETC. Cóż widocznie moje doświadczenie jest już ciut większe i zacząłem
@spekula: Obecnie handluję. A gdy handluję wiadomo że środki są na giełdzie. Po prostu trzeba mieć nadzieję że nie shakują giełdy podczas handlu. Nie da się niestety handlować bez środków na giełdzie. Samo życie.
Chciałbym wam tylko przypomnieć, że kupujemy kilkadziesiąt myśliwców F35 które można tak naprawdę dezaktywować z USA. Fakt, nie mają one konkurencji w swojej klasie, ale mimo wszystko xD #usa #trump
Wyjście wysoko z moich długo chomikowanych NAV w ostatnich dniach -- NAV z których się ciągle wyśmiewano gdy pisałem że je mam pisano z wielkim sarkazmem i irionią : "kupuj nav" itd itd
Wyjście dzisiaj rano na 0.00294 z ETC następnie wejście na XMR przy 0.0073 wyjście z XMR na 0.00915 i wejście w ETC na 0.00270 i zdążyłem odejść na godzinkę od komputera a tu miła niespodzianka bo ETC już 0.00285
Już teraz widzę że mój Trezor mocno się przyda :)
@blacktyg3r: Ale wiesz dzisiaj zadrżała mi ręka na ETC i puśćiłem na 0.00294 i potem patrzę a tu na XMR jakaś jazda więc wlazłem i wyszedłem z XMR z zyskiem 2 bitki ( bo na lewarze - mimo że zawsze jestem przeciwnikiem lewara ) i wróciłem niżej na ETC. Cóż widocznie moje doświadczenie jest już ciut większe i zacząłem