Wpis z mikrobloga

Ktoś ma pomysł czemu Lenovo Tab S8-50L wyłącza się i nie chce się uruchomić? Od pewnego czasu tak się dzieje. Cieżko go uruchomić ponownie. Nie wiem czego to może być wina. Tak, jest naładowany ;) #lenovo #tablet #problemytechniczne #pomocy
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@wielki_maly_czlowiek: właśnie teraz już nawet uruchomić się nie chce. Spróbuję ponownie pózniej. Żadnych zmian w oprogramowaniu nie było, od niecałego miesiąca może tak ma ale nie zwracałam uwagi, bo rzadko korzystałam. Teraz jak mam rozpiździel przez remont i komputer stoi odłączony to zauważyłam. Wczesniej myślałam ze rozładował się - podłączałam do ładowarki i się uruchamiał, teraz nie chce zareagować. Teraz się wyłączył podczas ładowania (bateria naładowana była w jakichś 30%
  • Odpowiedz
  • 0
@jormungand87: poza tym co napisałam wyżej coś jeszcze? Tablet umarł chyba, nie wiem czy ruszy. Do serwisu nie zaniosę dopóki chociaż nie przywrócę ustawień albo nie usunę dostępu do fb chociaż A szkoda mi sprzętu, bo mi akurat fajnie śmigał i byłam zadowolona (mimo, że niektórzy nie uważają lenovo za dobrą firmę ;) )
  • Odpowiedz
  • 0
@tiktakus: teraz jak się wyłączył miała 30% przy użytkowaniu typu czytanie spokojnie kilka godzin bez ładowania. Wiadomo, jutuby trochę więcej baterii zżerały. Bez używania oczywiście czas się wydłużał ale zabij mnie, nie pamietam do ilu dni
  • Odpowiedz
Nie wiem czy nie za późno z tym wpisem ale dopiero teraz przypadkowo trafiłem na ten sam problem co u mnie. Z moich obserwacji wynika że to może być problem między innymi z kontrolerem ładowania . Jak po kilku próbach włączenia nie odpowiada to podłączam ładowanie i wtedy próbuję go włączyć . zazwyczaj daje się uruchomić. Jeśli nie to wyłączam ładowanie i próbuję włączyć i najczęściej pomaga. Tak jakby zawieszał się ten
  • Odpowiedz