Wpis z mikrobloga

#jedzzwykopem #kuchnia #wpispopijaku #gotujzwykopem #oswiadczenie

Częstujta się, z tego wszyscy, pizza z mozzalla, oliwki, pomidory, bazylia, oliwa, powinno być bez szynki, ale bez mięsiwa ciężko mi jest z racji z tego, że weganem nie jestem i typowa strawa wegańska byłaby mi przeszkodą, oraz sprawiałaby że nie czuje, że jem, ale do rzeczy.

Jeśli myślisz że jest super kebsa, z pod Tureckiej flagi w jednym z lokali - barów szybkiej obslugi, czy galerii to się grubo mylisz i jest potrawę odchodzącą od orginału, bez względu czy to kebab, pizza czy obojętnie co.

Nawet pizza którą wrzuciłem w skali 1-10 jest zapewne na piątkę w szczytach powywu, a w rzeczywistości jakbyś chciał zjeść normalnego kebsa, podreślam robionego na patelnie a nie z ch00j palnika na jakiego się nabija mięso to musiałbyś, pojechać do tureckiej wsi, a co do pizzy to też na zadupie gdzie jest piec, i robią to tradycjonalnie, tak wiec suma sumarum, te wszystki gówno pizze i kebsy to jeden wielki komercyjny syf oraz gówno, którym się ludzie zachwycają, bo im smakuje, ale w gruncie rzeczy nie wiedzą jak smakuje prawilnie zrobiona strawa od podstaw.
Drake1 - #jedzzwykopem #kuchnia #wpispopijaku #gotujzwykopem #oswiadczenie 

Częstu...

źródło: comment_iNL3sASSRBYcMlNMqJaDbiPqZNvo3nQO.jpg

Pobierz
  • 1