Aktywne Wpisy
fiolkins +1461
8 lat temu byłem w swoim najgorszym ciągu alkoholowym. Przez #alkoholizm nie miałem żadnej nadzieji. Dziś widziałem wschód słońca na Rodos a za dwa miesiące minie osiem lat od kiedy nie pije. Może będzie przynajmniej jedna osoba która to przeczyta i pomyśli że za 8 lat też chce zobaczyć wschód słońca
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
arsamakov +354
chwalenie się trzeźwością bo kiedyś się nie potrafiło z umiarem wypić i jeszcze próby umoralniania innych, to jakaś wyższa metafizyka. wam to ten a-----l chyba wypłukał szare komórki #alkoholizm

Pamietacie mojego stalkera z tego wpisu:
http://www.wykop.pl/wpis/19273249/z-cyklu-zaburzenia-lewicy-chyba-zyskalem-psychofan/
Mimo, ze to jakies dziecko z drugiego konca Polski nie majace o mnie zadnych informacji (nie zostawianie prywatnego info w sieci zawsze na propsie), to teraz mnie straszy, se mi pod dom przyjdzie xD.
Co prawda jest to grozba, ale prosze o niezglaszanie, bo dla mnie to nie jest grozba, tylko CZYSTA KOMEDIA.
Buahfshaahahahahaahahaha XD
wykop.pl/link/3323221/ciezarowka-zostala-obrzucona-przez-imigrantow-koktajlami-molotowa/#comment-38877017
#4konserwy
Ej, #neuropa niezle zwichrowanych towariszczów tam u siebie macie.
#stalking
#4konserwy też jednego Wykopowicza chcieli stalkować, ale może już nie pamiętasz ( ͡º ͜ʖ͡º)
Coz, ja w tamtych aferach ani w botach udzialu nie bralem, jestem na to zbyt prawicowy :]
A ten typ to jakis nełropek, juz mu sie kilkakrotnie zdarzylo uzyc bardzo charakterystycznych zwrotow, ktore od jednego neuropka slyszalem, ale przy ilosci materialu na wypoku znajdowanie tego to zabawa na godziny, a ten trefniś zapewniabmi nienajgorszą rozrywke, wiec nje widze nawet powodu do pozbywania sie
@Kempes: