Wpis z mikrobloga

Elfsborg vs GIF Sundsvall typ: over 2.5 @1.47

Halmstad vs Varbergs typ: 1 @1.83

Ajax Rezerwa vs Fortuna Sittard typ: 1 i BTTS @3 lub pewniej czysta 1 @1.72 albo over 2.5 @1.47

Reims vs Red Star FC 93 typ: 1 @1.83

Galatasaray vs Karabukspor typ: 1 @1.5

Zwickau vs Hamburger SV typ: 2 @1.57

Można delikatnie spróbować w ako.

#cubicbet
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@korbixon: Dobrze że się zdecydowałem na założenie tego tagu bo ludzie mnie wyzywali że tylko wklejam rozliczone kupony a teraz nie dość że mi dziękują to jeszcze mam satysfakcję że mogłem komuś pomóc zarobić trochę kasy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@ChineseMobilePhones Widzisz cumplu? Chodziło tylko o tag, jak wrzucam typy pod swoim to od razu wszystko wchodzi ( ͡ ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@Cubic: kurna jak ja bym chciał zacząć grać z wami. Tylko ze to co napisałeś w pierwszym wpisie to dla mnie czarna magia i nie rozumiem ani słowa z tego. Plus że nawet bym nie wiedział gdzie sie obstawia.
  • Odpowiedz
@karczochh: Bet365, Pinnacle. Na tych gram ja i te polecam, ale pinnacle jednak dla trochę bardziej zaawansowanych graczy. Ewentualnie można pograć u polskich buków i poodbierać wszędzie te bonusy początkowe, a co do moich typów to zapisuję je chyba w najprostszy i możliwie najszybszy dla mnie sposób, jak chcesz to Ci napiszę jakąś legende to będziesz wiedział co i jak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz