Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tofian +11
Byłem dzisiaj na pracy zdalnej i stwierdziłem, że ugotuję krem z dyni. Moja druga połówka wróciła z pracy i zaczęła narzekać że „zły” garnek użyłem i akurat nie ma ochoty na tą zupę xD w sumie czego się spodziewałem, tak jest za każdym razem. Lubię gotować i innym smakuje ale w domu mam wiecznie niezadowolonego klienta xD #zalesie #zwiazki
#takaprawda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #bekazrownouprawnienia
@Existanza: cicho, nie psuj mojej argumentacji
Komentarz usunięty przez autora
@iEarth: chyba Twoi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nie, nigdzie tego nie napisałem. bardziej miałem na myśli to, że faceci nie zaprzątają sobie głowy takimi bzdurami.
A jednak, pomiędzy płciami są znaczne różnice.
Facet prawie nigdy nie dostaje sukcesu finansowego ani za darmo, ani od razu. Zwykle musi go osiągnąć poprzez spryt, inteligencje czy ciężką pracę. W wieku 20 lat, facet jest głupi. Dziewczyna też. Facet w wieku 20 lat przeważnie jest nikim. Dziewczyna już ma
@iEarth: ;*
@umiarkowanie_zly_czlowiek: to samo można powiedzieć o suchoklatesach z #mikrokoksy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@iEarth: Oooo i autor i Ty macie racje :)
@iEarth:
jak to mówi moja żona - zyskuję przy bliższym poznaniu :)