Aktywne Wpisy
Metylo +257
tak widzę większość "wyborców" konfederacji i połowę tagu #nieruchomosci
mirko_anonim +13
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Budze sie rano, slysze ze niebieski na callu, pic mi sie chce, wiec ide do salonu biore wode, podchodzę by sie przywitac, chce mu dac buzi w glowe, jestem juz blisko i jeeeeeeeeb xD #!$%@?ł mnie ręką na ziemie. Ja nie wiem o co chodzi, ten przerazony, ze on jest NA KAMERCE... A ja jestem naga, bo sypiam nago xD
No czulam sie mega zle, poszlam do sypialni siedziec
Budze sie rano, slysze ze niebieski na callu, pic mi sie chce, wiec ide do salonu biore wode, podchodzę by sie przywitac, chce mu dac buzi w glowe, jestem juz blisko i jeeeeeeeeb xD #!$%@?ł mnie ręką na ziemie. Ja nie wiem o co chodzi, ten przerazony, ze on jest NA KAMERCE... A ja jestem naga, bo sypiam nago xD
No czulam sie mega zle, poszlam do sypialni siedziec
Ogolnie bardzo prosty soft, ale nawet na symbianie potrafil cos #!$%@? i np pol treningu znikalo, pokazywal dziwne wartosci gps (to akurat zrzucam na karb telefonu) i brakowalo jakis sensownych statystyk porownan. Kilka lat temu strona endo byla mocno uboga.
Pozniej sidzialem tylko na garminie starym, teraz to sie chyba connect nazywa, szalu nie robilo, ale byla sensowna
@Existanza zależy od telefonu :> moje Endo dobrze liczy przewyższenia, Samsung pokazywał głupoty jakich mało.
@PurpleHaze chodziło mi raczej o to, czy ktoś z mireczków używał jednego i drugiego :)