Aktywne Wpisy

Kingside +278

genocidegeneral +47
#niepopularnaopinia #biedronka #zakupy #zalesie
tylko mnie te #!$%@? koszyko-wózki z biedry tak niemożebnie #!$%@?ą, zwłaszcza przy wykładaniu zakupów na taśmę? podnieść to jedną ręką tak średnio, postawić na tej taśmie to już w ogóle (tym bardziej, że trzeba mieć 1,5m ręki żeby coś z nich wtedy wyciągnąć) XD co było złego w w normalnym koszyku ludzkim?
tylko mnie te #!$%@? koszyko-wózki z biedry tak niemożebnie #!$%@?ą, zwłaszcza przy wykładaniu zakupów na taśmę? podnieść to jedną ręką tak średnio, postawić na tej taśmie to już w ogóle (tym bardziej, że trzeba mieć 1,5m ręki żeby coś z nich wtedy wyciągnąć) XD co było złego w w normalnym koszyku ludzkim?

@Limonene: Bzdura. Może.
@Nebayh: Bzdura, obowiązuje go.
@CiPuL1989: Na czym polega nieprawidłowe działanie?
Skup się na początek jednak na gwarancji.
@Limonene: Ale taguj swoje wypowiedzi #januszeprawa bo jeszcze ktoś nabierze się na to, że masz jakąkolwiek wiedzę w temacie.
A propos polskiego prawa, polecam kodeks cywilny:
@CiPuL1989: Niestety, w stosunkach profesjonalnych nic nie zdziałasz. A z warunkami gwarancji się zapoznałeś? Może od tej strony będzie lepiej?
@Limonene: A na czym polega podstępne zatajenie wady w tym przypadku?
I prosiłem - taguj #januszeprawa
@Nebayh: Udowodnij proszę zatajenie losowej usterki w produkcie typu urządzenie wielofunkcyjne. Chętnie to zobaczę.
Z odpowiedzialności kontraktowej też będzie ciekawie. Niemniej jednak nie wydaje mi się, żeby miało to
@Limonene: Eeeee, eeeee, eeeee?
Pierwsza sprawa - to TY tego nei wiesz? Nie potrafisz sprawdzić? Ekspert od prawa, który mnei tutaj poucza i rzuca kategorycznymi stwierdzeniami!? NIEMOŻLIWE!
Druga sprawa - czytaj umiejętnie i ze zrozumieniem. Zacytowałem cały przepis art. 558 k.c. łącznie z paragrafem 2.
@Limonene: tutaj:
Mało mnie interesuje co i gdzie się dowiedziałaś. Napisałem Ci, że to bzdury, a Ty
@Limonene: Nope. Najpierw rzuciłaś kategorycznym stwierdzeniem, potem jeszcze durny tekst, gdy zwróciłem uwagę, że piszesz bzdury.
@CiPuL1989: napisz to sprzedawcy i poproś o wymianę na wolny od wad. Potem się będziesz zastanawiał co dalej.