Aktywne Wpisy

HeinzGuderian +20
#danielmagical #natimagical
Wysyłam najnowsze filmiki z Danielem i Nati na PW, warunkiem jest weryfikacja konta poprzez przesłanie zdjęcia na PW.
Wysyłam najnowsze filmiki z Danielem i Nati na PW, warunkiem jest weryfikacja konta poprzez przesłanie zdjęcia na PW.

Ralphs +148
Chłop umęczon, ale gombuder złożony.
9800x3d/5080, a więc można śmiało odpalać hirołsy, ale najpierw pasowałoby zainstalować windowsa i aktywować go dzięki jakiemuś dobremu człowiekowi z githuba( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#chwalesie #pcmasterrace #komputery
9800x3d/5080, a więc można śmiało odpalać hirołsy, ale najpierw pasowałoby zainstalować windowsa i aktywować go dzięki jakiemuś dobremu człowiekowi z githuba( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#chwalesie #pcmasterrace #komputery
źródło: temp_file4224814979880273169
Pobierz

@Boipuso: teraz już chyba nie
A ja w ciągu ostatnich kilku lat widzę poprawę. Kilka razy zdarzyło się, że kontrolerzy po sprawdzeniu całego autobusu nie znaleźli ani jednego gapowicza :3
kupujesz bilet u kierowcy (który nie wydaje drobnych by nie przedłużać, jak nie masz drobnych to możesz kupić bilet i na resztę nie licz albo możesz wyjść z autobusu) a jak nie kupisz to autobus nie ruszy.
Wszyscy mają karty miesięczne które doładowują online lub w placówkach i odbijają je koło kierowcy na czytniku, jak mają po terminie to
@Boipuso: może jeszcze niech chodzą w strojach klaunów i sprzedają watę cukrową, to już w ogóle miło będzie
kiedyś typ w metrze przerwał wypisywanie mandatu jakiejś innej osobie, żeby mnie sprawdzić, bo myślał że dwie pieczenie na jednym ogniu