Aktywne Wpisy

marian-stefan +261
Nie wszyscy przeglądają główną (znalezisko: link ) więc wrzucę również tutaj. Ukr pobił przynajmniej dwóch Polaków w Katowicach. Nagrania załączyłem w komentarzach.
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"

tojapaweu +19
Najbardziej patologiczne pytanie jakie słyszę przy sprzedaży: a dlaczego Pan sprzedaje? Najlepiej jak jest jeszcze uargumentowane, no bo ma Pan go tylko rok.
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #

#wiara #chrzescijanstwo #religia
źródło: comment_WgcsnoY9ZztPDj3ba2RuAcW7bpIUEeZp.jpg
PobierzMasz lepsze źródełko
a na wiki pokazane jaki sajgon przez lata się zrobił
https://pl.wikipedia.org/wiki/Dekalog
ps. u muslimów do tej pory obowiązje ten paragraf. Dlatego nie ma obrazków allaha, mahometa itp a postacie innych religii są niszczone przez fanatyków
@michalkosecki:
Naprawdę trzeba być indoktrynowanym od dziecka aby nie
@Sakura555: ale taguj #rakcontent albo #shitwykopsays. Tak jak Pan Jezus powiedział.
Ale taka wiara mija po ukończeniu szóstego roku życia. Jeśli ktoś uważa się za wierzącego albo deklaruje odejście od wiary określając ją jw, to sam sobie wystawia opinię. Nie nazwałbym jej pochlebną.
Jeszcze w swoich rozważaniach nie zbliżyłaś się do logiki, więc czemu akurat wierzącym
Dlaczego tak uważasz? Odrzucam istnienie kogoś kto ma supermoce, jest nieomylny i wszechmocny. Co w tym nielogicznego?
Bo wiara z założenia nie opiera się na naukowej logice, inaczej byłaby to teoria. Poza tym prezentowanie wierzących jako fanatyków, którzy są za głupi żeby zrozumieć OCZYWISTOŚCI oświeconego ateisty trąci infantylnością.
Nic nie usuwano z przykazań, w dekalogu jest ono cały czas obecne. Co najwyżej dyskutowano nad jego interpretacją i stosowaniem w tradycji Kościoła.
W dokumentach posoborowych można znaleźć między innymi takie zdania :
Dobra, zatem mam ją gdzieś.
Nie są głupi tylko chorzy psychicznie.
Należące do państwa.