Aktywne Wpisy

Zopyross +30
Coraz częściej widzę oferty sprzedaży domów jednorodzinnych zakładających wymianę za mieszkanie i dopłatę albo dwa mieszkania. Za takimi wariantami kryją się dramaty rodzinne, pewnie chłop stawiał duży dom z myślą, że się tu jeszcze wnuki odchowają a tymczasem córka z synem trochę podrośli, dowody z urzędu odebrali i zakomunikowali, że się wyprowadzają a najlepiej to im mieszkanie w centrum gdzieś kup
Dzisiaj niemożliwością jest odtworzenie wielopokoleniowej rodziny żyjącej w modelu naszych dziadków,
Dzisiaj niemożliwością jest odtworzenie wielopokoleniowej rodziny żyjącej w modelu naszych dziadków,
źródło: dzci
Pobierz
miki4ever +3
NBA TYPER 2025
PLAY-OFF
FINALY KONFERENCJI
PARY
New York Knicks vs. Indiana Pacers
PLAY-OFF
FINALY KONFERENCJI
PARY
New York Knicks vs. Indiana Pacers

W końcu w środku nocy stwierdziłem, że mam już dość. W tamtych czasach w takich sytuacjach szedłem sobie na spacer żeby złapać świeżego powietrza i móc bawić się dalej. Wyznaczyłem sobie trasę do przystanku PKS (1,5 km) i z powrotem. I tak w połowie drogi stwierdziłem, że mi się nie chce i wracam do domku. Pamiętajcie, 3 domy na krzyż i kolejne 3 na końcu drogi.
Jedzie samochód z naprzeciwka.
Już to było dosyć dziwnie, bo k---a była 2 w nocy.
Jebłem i zacząłem pijacko bać się o swoje życie. Wyciągnąłem obie zapalniczki, żeby mieć czym w razie czego n---------ć się po mordzie.
Przechodzę obok.
#coolstory #takbylo