Aktywne Wpisy
BezDobry +323
- będzie można montować zużyte wiatraki,
- oczywiście pod domami,
- no i w obszarach chronionych,
- a jak ktoś wymarzy sobie montaż na terenach rolnych to można je błyskawicznie zamienić w tereny inwestycyjne,
- no i Simensa się uratuje,
- ale przynajmniej odblokowali na ten cel kredyty z KPO.....
Ale Seba pa jaki śmieszny ten Hołownia i jak orze pisowców
#bekazlibka #bekazlewactwa #ekologia #wiatraki #takaprawda #bekazpodludzi #polityka
- oczywiście pod domami,
- no i w obszarach chronionych,
- a jak ktoś wymarzy sobie montaż na terenach rolnych to można je błyskawicznie zamienić w tereny inwestycyjne,
- no i Simensa się uratuje,
- ale przynajmniej odblokowali na ten cel kredyty z KPO.....
Ale Seba pa jaki śmieszny ten Hołownia i jak orze pisowców
#bekazlibka #bekazlewactwa #ekologia #wiatraki #takaprawda #bekazpodludzi #polityka
agiller +388
Mam nadzieję że jeśli znów ktoś napisze "Zimo #!$%@?" to ta szczotka magicznie teleportuje mu się do tyłka.
#bekaztransa #zima #oswiadczenie #pracbaza #heheszki
#bekaztransa #zima #oswiadczenie #pracbaza #heheszki
#motoryzacja #auto
A na powaznie - az tak namieszał pasek że taniej wychodzi kupic cały nowy silnik z przekladka? :O
@grzemach: Pękł pasek?
@Lemartez: auto jest w Holandii, tam jest znajomy Holender który je użytkował... w serwisie mu powiedzieli, że auto do kasacji. Więc cholera wie, mechaników mam dobrych - z nim się zaraz rozmówię co do innych możliwości (pierścienie, tłoki i zawory do wymiany) - ale szukam najgorszej opcji.
@grzemach: No własnie chodzi mi o to jakim prawem silnik jest do wymiany po pęknięciu pasaka.... Rozrząd jak już..
Jak kobiecie mam tłumaczyć? :D
Komentarz usunięty przez autora
http://allegro.pl/silnik-ford-transit-connect-focus-1-8-tdci-hcpa-i3300342894.html