Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Hej mirki. Mam problem otóż.

Po 20 latach w końcu prawie wyszedłem z przegrywu. Dziewczyna(4 lata młodsza) jakieś 2 miesiące się spotkamy, niby fajnie wszystko, chodzenie za rękę, całowanie, przytulanie itp. Jest miło zawsze, potem wieczorem po spotkaniu też. Ale na drugi dzień wszystko przechodzi i za tydzień jak ma być kolejne spotkanie to mi się po prostu nie chce. Oglądam się za innymi dziewojami itp.

Na początku wydaje mi się że bardziej mnie ciągnęło ale nie wiem co się zmieniło. Trochę mi się nie podoba ze jest taka młoda bo to można powiedzieć dziewczyna do chodzenia za rękę co tydzien.

W sumie nie wiem co się spodziewam ani jakiej odpowiedzi oczekuje. A właściwie czego można sie spodziewać po mirko (emotka)

#rozowypasek #rozowepaski #niebieskipasek #zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 8
@AnonimoweMirkoWyznania: W takim razie, gdyby połówek mój podchodził do sprawy tak jak ty, myślałby, że odwożąc mnie na uczelnię, odwozi mnie do przedszkola. Albo do wczesnej podstawówki. Bo między nami jest 12 lat róźnicy. A między moimi dziadkami było 22 lata różnicy. A ty się czterama przejmujesz?
Ale serio, skoro tak ci to przeszkadza, to się rozejdźcie, ponieważ nie ma sensu być z kimś, kiedy AŻ TAK przeszkadza ci wiek twojej