Wpis z mikrobloga

Faza pucharowa wyborów najlepszej gry wszechczasów wg mirko: Runda 4, pojedynek 6
Obserwuj, jeśli chcesz być na bieżąco z głosowaniem na najlepszą grę wg wykopków > #fiejguijsgjewaigtoaewtg90awiet0u320t32
Nie wiesz o co chodzi? http://www.wykop.pl/wpis/18315553/czesc-mirko-wraz-z-wilecsrylec-zainspirowani-wielk/
Drabinka dostępna pod tym linkiem: http://challonge.com/michalbialekkonczylnocnawarte
kulaty - Faza pucharowa wyborów najlepszej gry wszechczasów wg mirko: Runda 4, pojedy...

źródło: comment_3xrQZZzzfIGBAVJddlewVgNkUR8Rq8rW.jpg

Pobierz

Która gra jest wg Ciebie najlepsza?

• Diablo II 33.2% (1236)
  • Wiedźmin 3: Dziki Gon 60.6% (2256)
  • sprawdzam 6.1% (228)

Oddanych głosów: 3720

• 90
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OPZK: jezeli ktos nowi, ze grafika w Diablo2 w momencie premiery byla NiCZYM SZCZEGOLNYM, to znaczy, ze wszystko co wie o tej grze to bzdura. Diablo2 to pionier, prekursor i majatersztyk jezeli chodzi o rozwiazania graficzne w roku 2000.
  • Odpowiedz
takich wiedzminow to jest w sumie na peczki. diablo II jest tylko jeden. w diablo bite dwa miechy cialem na singlu a jak dociagneli internet to pozniej kilka lat w sieci jeszcze, chyba ze cztery kopie gry gry kupilem zeby moc przedmioty pomiedzy kontami przerzucac( ͡° ͜ʖ ͡°)
wiedzminy to gry z cyklu zagraj i zapomnij.
  • Odpowiedz
@kulaty: ostatnio próbowałem wrócić do D2 po serii procjona na youtube. Ale nie da się. Nudy jak cholera. Przechodzenie kilometrowych lokacji i gubienie się w nich po to żeby znaleźć pieprzoną grotę pająków. Dżungla Kurast dziękuję ale nie choć mam wielki sentyment(,)
  • Odpowiedz
Gra o klikaniu na obrazki stworków przez 100 godzin vs. jedna z najlepszych opowieści elektronicznej rozrywki ( ͡ ͜ʖ ͡)

@kulaty: Gra idealna pod kazdym wzgledem w swoim gatunku vs gra dobra bo polska, a w ktora nie da sie grac bez sciagniecia 20gb paczy, a ktora po ich pobraniu i tak potrafi nagle uniemozliwic nam przejscie gry. Borze polaki to za grosz obiektywizmu
  • Odpowiedz
@kulaty: Tym argumentem potwierdziłeś dlaczego Diablo jest lepsze od jakichś Wiedźminów. Znajdź mi kogoś kto grał w Wiedźmina 100 godzin. Dziwki lasery i inne chuje muje mają się nijak do grywalności gry.
  • Odpowiedz
@kulaty:

Co ciekawe, możemy porzucić część wątków, trzeba będzie jednak liczyć się z wynikającymi z tego faktu różnymi konsekwencjami. Poza głównymi opowieściami dostępne jest także zatrzęsienie misji pobocznych, które w sumie starczają na ponad sto godzin zabawy.

Źródło: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=20436

Albo mówimy o innych grach, albo, no, ekhem..., twoja sprawność intelektualno-ruchowa nie jest na
  • Odpowiedz
@przemi01: Zanim zechcesz grać mądrzejszego niż faktycznie jesteś naucz się chociaż tak podstawowej czynności jak czytanie ze zrozumieniem. Napisali wyraźnie - misje poboczne starczą na ponad sto godzin. Do tego dodaj wątek główny i pytajniczki na mapie, a jestem pewien, że zajmie to około 200 godzin. Zabijanie potworków w wiedźminie od zabijania potworków w diablo różni się dziesiątkami godzin ekspozycji fabularnej, ale o tym widzę też chyba zapomniałeś.
  • Odpowiedz