Wpis z mikrobloga

Dobra wczoraj było parę osób i uzgodniliśmy coś takiego:

- Po zakończeniu obecnego sezonu F3 zaczynamy nowy sezon krótszy na 6 wyścigów.
od 15 września do 24 listopada. (wyścigi w czwartki co 2tyg.)

- Auto - Lotus Evora GX

- Na czas trwania ww. sezonu zmienimy nazwę ligi na "PlaySeat ACleague" (tag pozostaje bez zmian)

- Na trasach umieszczone będą banery reklamowe.

- Wszyscy uczestnicy będą mieli obowiązek umieszczenia logo sponsora na swoim aucie.

- Jeśli zdążymy do tego czasu uruchomić stronę www.acleague.pl na niej też umieścimy jakiś baner z logo sponsora i odnośnikiem.

Teraz tylko trzeba przekonać @Tuchan aby został z nami jeszcze te dodatkowe 3 miesiące :)

#acleague #assettocorsa
  • 44
  • Odpowiedz
- Wszyscy uczestnicy będą mieli obowiązek umieszczenia logo sponsora na swoim aucie.

@TheSznikers: Jakieś wytyczne co do tego? Jaki minimalny rozmiar? Rozumiem, że PlaySeat dostarczy logo? Jeśli tak, to kiedy?
  • Odpowiedz
@lawicko: szczegóły nie są jeszcze mi znane, wszystkie informacje to są nasze ustalenia z wczoraj. Dopiero dzisiaj zaprezentowałem je dla sponsora. zobaczymy jak się ustosunkuje do tego.
  • Odpowiedz
@TheSznikers szkoda, myślałem że zostanie wybrana klasa Gt3, dużo samochodów na pewno lepsze widowisko dla oglądających z zobaczyć różnego rodzaju super samochody.

Proponuję rowniez sprinty, podzielone na dwie czesci, druga część z odwrócona stawką.
  • Odpowiedz