Aktywne Wpisy
mirko_anonim +16
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
sprzedam_nerke +297
Skąd w ogóle to przekonanie w UE, że trzeba przyjmować jakichkolwiek migrantów? I jednocześnie procedura relokacji pokazuje, że nikt ich do końca nie chce. To może umówić się, że po prostu nie przyjmujemy z automatu nikogo? Na świecie, jakieś 4-5 mld ludzi żyje na gorszym poziomie niż w UE, co gdy wszystkim się zamarzy migracja?
#ue #imigracja
#ue #imigracja
- Po zakończeniu obecnego sezonu F3 zaczynamy nowy sezon krótszy na 6 wyścigów.
od 15 września do 24 listopada. (wyścigi w czwartki co 2tyg.)
- Auto - Lotus Evora GX
- Na czas trwania ww. sezonu zmienimy nazwę ligi na "PlaySeat ACleague" (tag pozostaje bez zmian)
- Na trasach umieszczone będą banery reklamowe.
- Wszyscy uczestnicy będą mieli obowiązek umieszczenia logo sponsora na swoim aucie.
- Jeśli zdążymy do tego czasu uruchomić stronę www.acleague.pl na niej też umieścimy jakiś baner z logo sponsora i odnośnikiem.
Teraz tylko trzeba przekonać @Tuchan aby został z nami jeszcze te dodatkowe 3 miesiące :)
#acleague #assettocorsa
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @TheSznikers @mwink @lawicko @zabaracer @mam_wykopane @RealAKP @Andrretto @samFTW @DrQ @GotchaWRC @snsv @PanBulka @podli @matelusz1 @tenbatonik @Rabsztok @Ozor @bomber89 @iAdamM @manix93
@TheSznikers: Jakieś wytyczne co do tego? Jaki minimalny rozmiar? Rozumiem, że PlaySeat dostarczy logo? Jeśli tak, to kiedy?
Proponuję rowniez sprinty, podzielone na dwie czesci, druga część z odwrócona stawką.
WTCC z formatem dwoch wyscigow, fajnie by bylo.
@rentonB ten sezon ma być krótszy specjalnie pod warunki przedstawione przez sponsora także szkoda będzie jechać taki krótszy sezon GT3 lepiej następny zrobić a ten pojechać właśnie Evora.
@rentonB
@Mak0wi3c przynajmniej do Evory nie trzeba DLC tory będą też z podstawki, sezon ma być przystępny. Tory będą krótkie, poziom zróżnicowany, auto bez TC i ABS więc nie będzie nudno.