Aktywne Wpisy
grimhzr +506
powiedz jak stary jesteś nie mówiąc jak stary jesteś. tylko milenialsi i starsze pokolenia będą wiedziały co do tych beczek niektórzy wsadzali zamiast kapusty ( ͡° ͜ʖ ͡°) #heheszki #kiedystobylo #takbylo
Lardor +210
Idę sobie rano a tu taki widok z tyłu jest szkoła, dobrze że to był wczesny ranek bo dzieci do szkoły tedy chodzą. Kieorwca uciekł z miejsca zdarzenia #krakow #polskiedrogi #samochody #motoryzacja
chce sobie obecnie kupić pierwszy telefon z androidem, i na chwilę obecną waham się między huawei p9 lite, a samsung a5(2016). Którego moglibyście polecić?
Huawei:
+dioda powiadomień
+obudowa w miarę wytrzymała
+dwie diody doświetlające
+3mp więcej w aparacie z przodu
+"pseudo dual sim"
+aparat na płasko
-czytnik linii z tyłu
-brak fizycznych przycisków
-długie ładowanie (3h)
Samsung:
+czytnik z przodu
+fizyczne przyciski
+szybkie ładowanie
+serwis mam praktycznie obok mnie, więc nie muszę nigdzie wysyłać
+lepszy wyświetlacz
-obudowa z szkła
-brak diody powiadomień
-wystający lekko aparat
Czy jest w stanie się ktoś wypowiedzieć? Ma ktoś w/w model, i może powiedzieć jak działa? Czy jest zadowolony? Jak plecki z szkła w samsungu? Jak sprawdzają sie ekranowe przyciski w huawei?
Wołam #android, #bojowkaandroid, #samsung, #huawei
Który telefon polecasz?
@wysuszony: Mówisz? A jak z przyciskami ekranowymi? Mam obecnie lumie 735 i tak nie bardzo mi się one widzą... ;/
@vegaushp: oglądałem, nawet na żywo,
@lubiekrem: a co to za problem kupić na ibuygou ? kurierem w kilka dni masz, zabawy z softem nie ma praktycznie żadnej
Jak przyciski ekranowe się sprawdzają?
Jak aparat?
Brak żyroskopu, czyli nie działa autoobracanie ekranu, i te wszystkie funkcje sterowania pozycją telefonu w grach? Czy może ma to wpływ na coś innego?
Z aplikacji sportowych bardziej interesowałby mnie jakiś krokomierz, kalkulathor aktywności, rozumiem, że jakiś zamiennik do shealt jest (słyszałem, że nie działa w pełni na innych telefonach niż samsungi).
Mirki, też się zastanawiam nad tymi dwoma. Nie wkurzają was te ekranowe przyciski? Niby macie 5,2 cala, ale podczas przeglądania internetu, etc, macie mniej ekranu do wyświetlania treści.
Dodatkowo jak to jest bez żyroskopu? Na co wpływa brak żyroskopu?
Jak zdjęcia?
Żyroskop pozwala oglądać video na Youtube w 360 stopni, poprzez poruszanie telefonem, tutaj to robisz palcem, tak samo zapomnij o okularach do rozszerzonej rzeczywistości. Ja nie gram i brak żyroskopu mi nie przeszkadza. Zdjęcia masz wyżej, ale przepuszczone przez aplikację wykopu, więc nie wiem, czy